Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen még megéri elmenni...

34 hetesen még megéri elmenni 3D ultrahangra?

Figyelt kérdés
Mennem kell szonográfushoz, mert a kisfiam vesetágulata egyre nő, és kontrollálni akarják. Azon gondolkodom, hogy sima 2D-s ultrahangot kérjek, vagy ha már ott vagyunk, megnézzük-e 3D-ben is. Volt valaki közületek ilyen későn? Látszik-e még ilyenkor a baba arca?
2013. júl. 29. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Kisöcsémről pont ma néztem egy régi képet, amin 35 hetes volt. 4D-s és teljesen jól látszik a kis papija, a kezén még a kis gödröcskék is:)

Mi a babánkkal 25 hetesen voltunk, azon több minden látszott a testéből, de kevésbé jól, legközelebb ha kismama leszek szerintem később megyek.

2013. júl. 29. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
33+4-en voltam 3 hete, nagyon szép a kisbabánk arca, tiszta apja. Egyben már nem látod a babát, de most látható igazán részletesen a mimikája, combikája, stb. :-)
2013. júl. 30. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Akkor még van értelme mozizni egy kicsit, ha már úgyis kell mennem. :)
2013. júl. 30. 14:16
 4/5 Milagros ***** válasza:

Persze hogy van! :P Semmihez nem foghato erzes!! Gratulalok a babadhoz! Sok egeszseget, boldogsagot kivanok nektek!:) Konnyu szulest!

1 Eves Edes kislany anyukaja

2013. júl. 31. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Szombaton megyek, már alig várom :) Köszönöm a válaszokat még egyszer, sok boldogságot kívánok én is Nektek!
2013. aug. 1. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!