4d ultrahangra érdemes még menni 32 hetesen?
Azt mondják, már nagyon nem érdemes, mert nagyon valószínű, hogy a helyszűke miatt a kis kezeivel, lábaival takarja már a kis pofiját. Egyébként mi is gondolkodunk, de az orvos, a védőnő, és még a szonográfus is azt mondta, hogy nem érdemes. Ha tudnak képet csinálni, akkor az jó lehet, de a tapasztalataik java része az, hogy a baba takarja magát. :(
31 hkm
2. vagyok
Ha be meritek vállalni, hogy kis esély van a jó felvételre, akkor menjetek, de egyébként nem érdemes. Azt a pár hetet már tényleg kibírjuk. Jól sejtem, szintén augusztusban jön a baba?
Szintén 2.!
Nem tudom, felétek hogy mozognak az árak, de a környékünkön olyan tarifák mozognak, hogy abból nem csak egy csomag pelust lehet venni. /10-13 000 Ft/vizsgálat, annak függvényében hogy kérsz-e fotó CD-t, DVD-t, képet, illetve milyen hosszú vizsgálatot kérsz/
ó igen, szívesen megnézném a képeket:)
nem is egy csomag pelusra gondoltam ám, de inkább úgy értettem, hogy jócskán van még mire költeni azt a pénzt, mielőtt megérkezik a baba, inkább nem rizikózunk. lehet, hogy mázlink lenne végül és szuper képek készülnének, de ha nem, akkor buktuk a pénzt, szóval ezt a másfél hónapot már kibírjuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!