16. héten érdemes 4D-s ultrahangra menni?
Figyelt kérdés
Elvileg arra a napra vagyok beírva amikor betöltöm a 16.hetet. Ultrahang van és a doki mondta addig ráérek eldönteni 4D-t is akarok-e. Érdemes? Tudom hogy még csak kis UFO szerű :) de azt mondják ilyenkor már produkálja magát.Mi a tapasztalat?2013. máj. 13. 13:45
1/16 anonim válasza:
szerintem abszolút! én a 16. legvégén megyek:))
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. máj. 13. 13:47
3/16 anonim válasza:
20 hetesen voltam de így már 28.hét előtt nem mennék.
Voltunk 28.-on is sokkal jobb volt.Persze a 20.on már mosolygott meg ilyenek de igen kis ufó még.:)
Ilyen volt 20 hetesen: [link]
4/16 A kérdező kommentje:
biztos hogy ez a 20. héten volt? mert 1st trimest vagyis első trimeszter van az ábrán
2013. máj. 13. 13:55
5/16 anonim válasza:
Hat igen, attol fugg miert mesz! Szerintem varj 24-26 heten a legelonyosebb, akkor meg egyben latod a kicsit a kepernyon, mert nem tul nagy! Elso terhessegemnel en is koran skartam menni, foleg a neme miatt, de az orvosom aki 4D- t is csinal lebeszelt rola! Es igaza lett!kivancsi voltam a nemere, de azert kivartam ezt. Ilyenkor sajnos meg nincs a baba testen zsirszovet, mondhatni csont es bor! Szoval nem olyan szep! Mikor mar kezd kialakulni minden akkor szep! Az arcat pl szepen a 30.het utan latni, akkor mar latod kire hasonlit! Szoval te dontesed, de szerintem ne siess, lehet picit csalodni fogsz, mert meg nem azt fogod latni amit szeretnel es mivel ez kulon koltsrg, nem olcso, lehet kedobb meg mar nem fogsz akarni megegyszer ennyi penzt kiadni! En most varom a masodik babat es 28 hetre vagyok elojyegyezve 4D-re! Szerintem nem fogom megbanni, hogy most sem kapkodtam el!
8/16 anonim válasza:
Szia. Én voltam a 16-dik, és a 25-dik héten is 4D-n. Mindkettő csodálatos élmény volt. A 16-dik héten furdalt már a kíváncsiság, hogy milyen nemű lesz a baba a két fiam után. Végülis ezért is mentünk el, meg persze, hogy minden rendben van-e. Nagyon jó volt, igaz még tényleg, kis Ufó volt:) A 25-dik héten pedig már igazi baba kinézete volt. Mind a kettő nagyon nagy élmény volt nekünk. Ja, és a harmadik gyerkőcöm is fiú lett.:)
9/16 anonim válasza:
10/16 A kérdező kommentje:
Én több okból is szeretnék menni. Egyrészről mert a kórházban nem túl alaposak, így magán rendelésen talán megnyugodhatok :D
Másrészről párom a kórházi rendelésre nem tud bejönni és már nagyon szeretné látni. Utolsó sorban ha megtudjuk a nemét az se rossz :)
Eddig többektől is azt hallottam hogy 16-17 és a 26-28.héten érdemes elmenni.
Köszönöm a képeket is így tudom mit várjak és mit ne :D
2013. máj. 13. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!