14 hetes vagyok. Érdemes elmenni 4D ultrahangra? A kombinált tesztem közepes kockázatú lett, ezért is mennék. Szerintetek?
Nekem is közepes kockázatú lett a kombinált tesztem, szerencsére később kiderül, hogy tévesen. Dokit váltottunk és ő kiterjesztett kombinált vizsgálatra küldött a Rózsakert Med. Centerbe, de máshol is van ilyen. 30.000 körül van ez a vizsgálat mindenhol, de nagyon megéri. Egy kb 1 órás uh van benne (FMF protokoll szerint), vérvizsgálat ugyanúgy, de ez sokkal pontosabb eredményt hoz...
Ha megteheted, én inkább ezt ajánlom, össze se lehet hasonlítani egy sima 4d Uh-val....
én is 14 hetesen voltam először 4D-n. én meglepetésként kaptam a páromtól a babakukucskálást :) szóval nálam nem egészségügyi okból kellett, de örülök, hogy voltam.
engem megnyugtatott, hogy minden rendben, és ilyenkor még 'egyben' is látszik.
Lehet nem fog tetszeni amit írok, de saját tapasztalat:
Tökéletes eredmények, tökéletes terhesség, természetesen 4d-s uh. után a babám szívbetegen született. (már túl vagyunk a szívműtéten, most már rendben van. :-) ) Csak annyit mondanék ezzel, hogy számoltunk újjacskákat, néztünk pofikát, volt babamozi, csak épp egy komoly szívuh. maradt el. Amit persze nem indokolt semmi. Ha teheted, olyan uh.-ot válassz, ami nem látvány uh. hanem komoly, mindent magában foglaló.A sima 4d-s szerintem önmagában csak egy uh.vagy legyen nagyon komoly vagy felesleges...
Szerinterm felesleges ilyen korai terhességnél a 4D!
Nekem az orvosom, és Mindenki a 30.hét körüli időszakot ajánlotta, mert akkor azért már kialakulnak a baba vonásai, ilyen korai terhességnél nem sokat látni!4D uh sem olcsó, inkább menj egy sima uh-ra, de a gen.uh köv.időpontja a 18-21 hét közötti időszak!
Ne izgulj, biztos minden rendben lesz!
Boldog babavárást!
35hkm
Utolsó vagyok!
Én az Istenhegyi Géndiagnosztikára jártam, próbáld meg ezt Te is, ha így is úgy is fizetned kell!
Alaposak, legjobb gépek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!