30 hetesen érdemes még 4d ultrahangra menni?
Én 26 hetesen voltam, és akkor a szonográfus meg akart győzni, hogy 31-32 hetesen menjek újra, mert akkor még jó lesz.
Én nem mentem már még egyszer, mert úgy voltam vele, hogy egy is elég volt, viszont, aki ilyen korban volt 4D-n, az is azt mondja, hogy nagy élmény! Tehát nem hiszem, hogy baj lenne, ha akkor mész. A 4D nagyon klassz.
Barátnőm pénteken volt, aznap lett 31 hetes. Nagyon szép képeket csináltak. Imádnivaló rajta a baba, minden kis vonása látszik szinte.
Annak idején én is a 30. hét környékén voltam, de nem emlékszem pontosan, mikor. De nekem is nagyon jó volt. A doki még mosolygott is, mennyire egyértelműen látszik, hogy kislány. Tetpesztett a kincsem. :) De az arca is szépen látszott, lehetett látni még azt is, hogy a férjemre hasonlít. És tényleg, tiszta apja lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!