16. héten érdemes 4D-s ultrahangra menni?
12. héten szuper volt, hogy úgymond kézzelfoghatóvá vált a terhességem az én és a férjem számára is. (már itt megmondták, hogy kislány)
16. héten csak egy gyors babamozin voltunk máshol, már nem bírta behozni a szonográfus a teljes babát egy képre + a mellső oldali lepénybe szunyókált végig a kislányunk. Amúgy jó élmény volt ez is, már megszámoltuk az ujjait, néztük a végtagokat. (továbbra is egyértelmű lány)
18. héten teljes genetikai 4d-s vizsgálat egy 3. helyen. Minden látszódott már részletesen, és méreteiben is megfelelt a korának. Mellső oldali lepény, baba fél feje benne, nem lehetett igazán látványos képet készíteni az arcáról. (még mindig lány, amit a 20. héten a nőgyógyász is megállapított)
22. héten megyünk megint, de már fel vagyok készülve, hogy egyre kevésbe fog látszódni a placenta miatt, és emiatt valószínű ez lesz az utolsó ilyen uh-nk. Szóval teljesen mindegy, hogy mennyire babás már az arca, mert azt nekünk nem mutatja meg...majd születésekor élőben :)
Egy szó, mint száz, totál jó a 16. héten (is) 4D-re menni :)
Köszönöm Neked is a választ!
Jó hogy a jelenlegi illetve a volt kismamák így összetartanak.
Mi 14 hetesen voltunk mindkét babámmal. Nagyon megéri!
Megmondták a nemüket és nagyon látványos volt, ahogy ficeregtek. Teljesen babák már ilyen piciként is.
Szia!Naná h érdemes elmenni :) Mi a 14. héten voltunk, felejthetetlen élményt kaptunk!A kislányunk ficergett, mosolygott, volt mikor a kezét a szemei elé tette!Megható élmény volt!Engem nem érdekelt, mennyire husis ilyenkor, így is úgy is fantasztikus élmény volt :)
Legközelebb a 24. héten megyünk, már nagyon várom, jövőhét csütörtökön lesz, utána meg majd lehet megyünk a 30. héten is, még meglátjuk :)
Ilyen volt a kis csöppünk 14 hetesen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!