Összezavart a dokim, azt mondta, nem érti, miért nem mentem el fogorvoshoz, nyugodtan be lehet adatani a lidokaint, nem lesz tőle semmi bajom, hogy is van ez?
13:13 vagyok. Nekem 11 hetesen egy hétig tartó gyökérkezelésem volt. Kaptam lidokaint is, mikor fúrt, ez 2x volt.
Valamint kell a pecsét a kiskönyvbe.
kEDVES UTOLSÓ! ÉN MOST IS AZT MONDOM,5 SZÜLÉS,MINT EGY FOGORVOS.MIT PARÁZTATOD MAGAD,ÉS MÁSOKAT A SZÜLÉSI FÁJDALMAKKAL?ÉN IS VOLTAM,RÁADÁSUL SZÁJSEBÉSZETEN,KAPTAM ÉRZÉSTELENITŐT,ÉS NEM SZÜLTEM MEG,ÉS NEM KÓMÁLT BE A HASAMBA A BÉBI 32 HETESEN,MERT MOCORGOTT.ÉS AZT MONDTA A DOKINŐ,HOGY SZÜLÉS UTÁN NEM VÁLLALNAK FOGHUZÁST.AZT NEM MONDTA MIÉRT,CSAK SEJTÉSEIM VANNAK.
EGY 7 ÉVES FIU,ÉS EGY 9 NAPOS KISLÁNY ANYUKÁJA.
21:11-esnek sok igaza van...
Azért a szülés nem kis fájdalom, akkor sem, ha szerencsésen, gyorsan túlvagy rajta.
Nekem szerencsére nem volt fájdalmam soha fogorvosnál, minden tömést,fúrást érzéstelenítő nélkül végzett, de igazán nem volt vészes -hozzáteszem, tényleg nagyon jó doki.
Húzásnál kaptam szurit, semmi nem fájt, csak feszítést éreztem.
Nem kell félni a fogorvostól,van annál nagyobb fájdalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!