Más is feszült volt a terhesség elején? Félek a változástól!
Szia
Én ugyan még nem szültem, van még 9 napom, de azért írok.
Az elején én is megrémültem, pedig tervezett baba volt,
emlékszek mikor kijött a második csík, milyen boldog voltam :) Sose felejtem el
Alig vártam hogy elmondjam a páromnak, aztán nekem is jöttek ilyen gondolatok
Minden meg fog változni,
Első a gyerek
Már nem tehetjük azt amit csak akarunk.
Vajon milyen anya lesz belőlem
A párom vajon vonzódni fog-e hozzám a terhesség alatt és után.
Aztán ahogy múlt az idő, úgy elmúltak ezek a rossz érzések
Ahogy készültünk a babára együtt, olyan jó volt
Szép ruhákat vettünk, meg kaptunk is.
Meglett a kiságy a pelenkázó.
Napokon át rohangáltunk az apróságokért :)
Már nagyon várom, ott a kiságy a ruhái, mindene megvan csak ő hiányzik.
Elmúlnak majd ezek a kételyek hidd el, és nagyon fogod már várni hogy a karjaidban tarthasd a babádat.
Boldog babavárást
38+5 hkm
Szia! Most várom első babánkat aki kislány lesz :)!
Mi is nagyon szerettük volna már ha meg jelenik az a bizonyos két csík a teszten nekem kicsit másképp derült ki hogy terhes vagyok de az örömöt senki nem tudná el venni! Aztán ahogy el kezdett nőni a pocakom ahogy éreztem az első mozgásait akkor tudatosult bennem az hogy már 3-an leszünk és nem lesz az hogy gondolunk egyet és akkor menyünk el moziba vagy strandra nem mi leszünk egymásnak a legfontosabbak hanem a pici de ahogy el kezdtünk készülni rá be vásárolni meg ilyenek ezek a gondolatok szépen el illantak bár van hogy bele sem merek gondolni vajon milyen anya leszek?! Tudom hogy más lesz minden de nem bánom hiszen ez a kisbaba volt az álmunk és már nagyon várjuk érkezését!
Neked kedves kérdező gratulálok a babához :)!
31+4hkm
Igaz, hogy én az apuka vagyok, de már túl vagyok 3 terhességen. :)
Az izgulás teljesen nromális, de tök jó lesz minden, ne aggódj! Igazából az állatok sokkal rövidebb terhességgel sokkal több gyereket szülnek, mégse paráznak, hozzájuk képest az ember sokkal ideálisabban fel tud mindenre készülni! :)
Én férfiként egyébként nagyon vártam a babákat (benne lennék még egy negyedikben is ;), nem igaz, hogy a (normális) férfiak beparáznak meg nem fogják kívánni a társukat ezután, mindez tök hülyeség! Az életetek sok szempontból keményebb, de sok szempontból jobb is lesz! Lehet, hoyg kevesebbet fogtok aludni meg hasonlók, de a gyerekek telejsen bearanyozzák a családot, jóval több lesz az öröm, és igazából akkor érzed, hoyg igazi család vagytok! Nem kevesebbnek, hanem többnek fogjátok magatokat érezni, ha szülők lesztek! És én is jobban felnéztem a feleségemre, amikor gyereket várt. Olyan ez, mint amikor a gyerekkorbor az emebr belép a felnőttkorba: egy magasabb szintre kerül, új képességei fejlődnek ki, erősebb, bölcsebb lesz, stb.
És az igaz, hoyg fontos a gyerek, de arra azért figyeljetek, hogy az egymással való kapcsolatotok emiatt ne csökkenjen. Igen, már nemcsak egymásra figyeltek, és kevesebb időt tudtok kettesben tölteni, de olyan családi életet kell kialakítanotok, amely nem kevesebb az addiginál, hanem több - minden tekintetben. De mivel ezt csak hosszasan tudnám kifejteni, egyelőre minden jót kívánok mindnyájatoknak! Ja, és az első utáni szülések egyébként már könnyebbek is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!