Mennyire normális 32-33 hetes terhességnél az alábbi fájdalom?
Figyelt kérdés
32+3 hetes kismama vagyok. Néhány napja eléggé fáj a medencecsontom, a farcsontom és a hasam alja, főleg amikor fekvő helyzetből mozdulok. Éjjel, amikor 2-óránként felkelek pisilni, alig birok felülni és felállni. Az alvás egyébként sem kényelmes sehogy. A baba farfekvéses.2013. szept. 18. 07:55
1/7 anonim válasza:
Nekem egész terhesség alatt fájt a hasam, sok fekvés, pihenés.(próbáld meg a szoptatós párnát, tedd a lábad közé, pocakod alá oldal fekvésben - nekem ez bejött). Egészséges kislányom született (csak 1 nappal jött hamarabb), már 16. hónapos. Pihenj sokat! Nem lesz semmi gond! További boldog babavárást!
2/7 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én is így vagyok. Éjjel alig élek, pedig még csak a 28. héten vagyok!
3/7 anonim válasza:
Hat ez ilyen, sajnos... Kitartas! 34hkm
4/7 anonim válasza:
én mintha olvastam volna a tünetek között hasonlót... előfordulhat, hogy a szervezeted így reagál a terhelésre.
a medence-farcsont nagyon valószínű ezért sajog
a hasad alja meg a várandósság alatt bármikor fájdogálhat, ez ilyen sajnos.
nekem a keresztcsontom fájt, a 36,5 héttől, alig tudtam menni, van, mikor elakadtam a lépésben, a szakorvos szerint idegbecsípődés volt, és ez is elég gyakori.
szerintem csak a vérezgetés jelez komoly bajt a terhességnél, a többi tünet ha nem erős vagy elviselhetetlen, az mondhatni velejárója a babavárásnak
5/7 anonim válasza:
Dettó, pedig én még csak 30 hetes vagyok. Már félig ülő helyzetben tudok csak aludni, nekem a szeméremcsontom is fáj, és néha a derekam. Mindenki azt mondja, hogy "ez ilyen"... :-)
6/7 anonim válasza:
nyugi teljesen normális. tágul a medencéd, készül a hely hogy kiférjen a baba.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy irtatok.
Az első terhességem alatt ilyen nem volt, majd csak amikor már a szülés közeledtét jelezte. Egyébként is több "bajom" van most, de megéri :)
2013. szept. 18. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!