Ha a doki is és az uh-s is azt mondta, hogy nagyon lent van a baba illetve középen a szülőcsatornában, szerintetek mennyi idom van még?
A doki mar tegnap meglepődött , hogy nagyon lent van a baba.
Ma visszarendelt illetve sürgősségi UHt kert. A baba BPDje 88mm két héttel ezelőtt 86 volt. Azt mondta, nem lesz nagY baba, de szerinte becsap minket, mert úgy fekszik higy nem lehet lemérni.
mostmár azt mondta heti 2x menjek NSTre!
Szerintetek e hétre simán megérkezhet???
39hkm
34 hetesen nekem mar nagyon lent volt a baba feje, 38 hetre szuletett.
De te mar 39 vagy,nem kell sokat varnod a babadra.Konnyu es gyors szulest kivanok.
Ki tudja:-) nekem most mertek annyit, de ez normalis méret legalább is s táblázatok szerint:-)) nem lesz "nagy" fejű, hanem kisebb. :-)
Istenem, csak e hétre lenne mar meg....
Nekem egy keddi
napon mondta ezt a dokim, szerda ejjel beindultak a fajasok rendszertelenul, penteken vanszorogtam fel a szuloszobara szulni. De akkor mar befektettek terminustullepes miatt. Szerintem mar nincs sok hatra, az en babam bpd-je 90mm volt es teljesen normalis meretekkel rendelkezett. :) itt csak mm van szo semmi
gond, ha nem nagyobb a feje.:) konnyu szulest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!