Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a doki is és az uh-s is...

Ha a doki is és az uh-s is azt mondta, hogy nagyon lent van a baba illetve középen a szülőcsatornában, szerintetek mennyi idom van még?

Figyelt kérdés

A doki mar tegnap meglepődött , hogy nagyon lent van a baba.

Ma visszarendelt illetve sürgősségi UHt kert. A baba BPDje 88mm két héttel ezelőtt 86 volt. Azt mondta, nem lesz nagY baba, de szerinte becsap minket, mert úgy fekszik higy nem lehet lemérni.

mostmár azt mondta heti 2x menjek NSTre!

Szerintetek e hétre simán megérkezhet???

39hkm

2013. szept. 17. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Akár :) de pl a sógornőmnek a 27. héttől iszonyatosan be volt ékelődve a baba és a 41. héten szült, a baba fején a beékelődéstől meg volt egy seb (de semmi komoly) Szóval akár szülhetsz, de lehet, hogy nem az az idegőrlő, hogy ezt senki meg nem tudja neked mondani még a dokik se, akkor szülsz amikor a tested a baba és a természet is úgy dönt, hogy itt az ideje. Addig is kitartást és könnyű szülést!
2013. szept. 17. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:

34 hetesen nekem mar nagyon lent volt a baba feje, 38 hetre szuletett.

De te mar 39 vagy,nem kell sokat varnod a babadra.Konnyu es gyors szulest kivanok.

2013. szept. 19. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem már 34 hetesen 88 volt a BPD je akkor nagybabám lesz???
2013. szept. 19. 13:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Ki tudja:-) nekem most mertek annyit, de ez normalis méret legalább is s táblázatok szerint:-)) nem lesz "nagy" fejű, hanem kisebb. :-)

Istenem, csak e hétre lenne mar meg....

2013. szept. 19. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy keddi

napon mondta ezt a dokim, szerda ejjel beindultak a fajasok rendszertelenul, penteken vanszorogtam fel a szuloszobara szulni. De akkor mar befektettek terminustullepes miatt. Szerintem mar nincs sok hatra, az en babam bpd-je 90mm volt es teljesen normalis meretekkel rendelkezett. :) itt csak mm van szo semmi

gond, ha nem nagyobb a feje.:) konnyu szulest :)

2013. szept. 19. 13:23
 6/6 Nokta-Major Andrea ***** válasza:
Szia! Én 39 hét 2 napos vagyok! Nekem is nagyon lent van, de még semmi jelét nem mutatja, hogy jönni akar :) A BPD 96. Tehát elég nagy is lenne! Szerintem ne idegesgedj, jöhet bármikor, csak ne görcsölj rá!!!! Jó egészséget Nektek!
2013. szept. 19. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!