Mikor mossam ki és vasaljam ki a babaruhákat?
Figyelt kérdés
Rengeteg cuccot vásároltunk az elmúlt hetekben. Van közöttük új és jó minőségű használt is. Ágyneműk, törölközők, textil pelusok, ruhák az első fél évre és sorolhatnám, tudjátok... Most vagyok 31 hetes. Szerintetek meddig várjak még? Nagyon fitt vagyok, nem fáj semmim, lassabb vagyok ez igaz, és gyorsabban fáradok, mint régen, de nem megerőltető a mozgás most. Koraszülésre semmi esélyt nem lát a doki, teljesen zárt vagyok és minden eredmény tökéletes. Mégis van bennem egy késztetés, hogy véglegesen portalanítsak és mossak, vasaljak, helyére kerüljön minden. A babaágy még nincs összeszerelve, egy héten belül az is meglesz. Mit gondoltok, mikor álljak neki a mosásnak? Ti mikor teszitek meg? Kórházi csomagot mikor pakoltátok össze? Nem akarom, hogy a táskában sokat álljon, de nem akarok az utolsó pillanatban sem kapkodni. Így, hogy nem tudjuk, pontosan mikor is kell menni, elég nehéz készülni :) megszoktam, hogy amikor ilyen nagy pakolásról van szó (nyaralás, utazás), akkor tudjuk, mikor indulunk, ez most olyan furcsa :))) Minden tapasztalatot örömmel fogadok! :)2013. szept. 16. 09:24
1/5 anonim válasza:
a 35 hétre minden készen állt a baba érkezésére
ebben a kórházi csomag is benne volt
az már mellékes hogy csak a 41 héten méltóztatott kibújni :)
2/5 anonim válasza:
Szia nekem a 34. hétre megvolt a korházi csomag, a ruhák is kb akkor nyugodtan moshatsz, nem lesz tőle semmi bajod, Nekem most lesz a héten egy újabb adag amit mosni kell
Boldog babavárást
38 hkm
3/5 anonim válasza:
Ha van kedved, nyugodtan csináld meg amit szeretnél. Ha megvan a nagytakarítás, persze újra koszolódni kezd minden, de már könnyebb lesz fenntartani a higiéniát. Én 34 hetes vagyok, két hete vagyok csak itthon, akkor kezdtük nulláról a készülődést. Hát, most már kicsit bánom, hogy ennyire a végére hagytam, mert hétről-hétre "esek szét" fizikailag és közben nyílok is, tehát nálunk egyáltalán nem kizárt, hogy előbb jön. És mindenféle lazítás nélkül (komótosan, de minden nap csinálva) még két hét szerintem mire minden olyan lesz, mint szeretném. (A-tól Z-ig mindent át akarok itthon nyalni egy erős szanálással-lomtalanítással együtt). A kisruhákat ha elkészíted, be tudod zacskózni, és úgy a szekrénybe, akkor nem is porosodik. Szóval sztem jobb ha csinálod, mert ha bármi közbejön, bánni fogod... Amúgy én előre vettem a kórházi csomagot, az a legfontosabb, ha menni kell, a többit akkor megcsinálják a mamák. (Szerencsére vannak, de azért nem szeretném rájuk bízni, csak vészforgatókönyv...) Jó készülődést! ;-)
4/5 anonim válasza:
bár én még nem szültem meg és nagyon az elején tartok én azt tanacsolnam ha nem baj hogy addig cainald meg amig fittnek érzed magad és van rá erőd,kedved. Már simán elkezdtheted apránkkén és a 35hétre tuti kész leszel.igy lessz idöd elmagyarázni a párodnak hogy mit hova kell vinni ha itt az idö.Téged a korházba az összekészitett dolgokat meg utánnad.:)
és legalabb lefoglalod magad.
5/5 anonim válasza:
első lányom ruháit már nyáron kimostan és persze még egyszer novemberben is, annyira jó érzés volt. Nagyjából 31-32 hetesen megvolt minden és minden este beültem egy kicsit. Imádtam! karácsonykor született. Második lányomnál néhány dolgot hagytam a húgomra amíg kórházban voltam és amúgy is ő segített a férjemnek a nagyobbikat ellátni, bár mire hazaértünk a kórházból, minden megvolt, de azért sokkal lazább voltam. Most 27 hetes vagyok és semmi nincs, úgy október vége előtt nem is nagyon lesz látványos változás, és ráadásul ő december 6-a körül váhrató, úgyhogy előbb is jön pár héttel. Én a helyaedben szépen kimosnám, vasalnám és várnám a full kész babaszobában, hogy eljöjjön a nagy nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!