A kórházba ti visztek be szopis melltartót? Érdemes előre megvenni vagy ráér ha hazaértünk?
Mondták nekem vagyis tanácsolták hogy ne vegyem meg előre hanem majd utána.És akkor ha azt a melltartót viszem magammal amit most használok (szivacsos) az jó?Abban is lehet szoptatni?És abba a melltartóba is vegyek akkor melltartó betétet?
Köszi a válaszokat előre!!
39 hetes km.
Szia! Én is ezért nem merek venni még (36 hetesen), mert nem tudom, hogy mennyit nőnek a cickók. Vettem egyet az auchanban 3000-ért, viszont akkorát, amit most is hordok, (75B) szóval nem nagyot, mert az egyel nagyobbat már nagynak találtam. Azt a párom is meg tudja venni később, direkt megtartottam a dobozát, ha kell, menesztem, és mondom neki, hogy mi van ráírva, hányasat vegyen.
De lehet, hogy két hét múlva én is nézek a tescoban, ha ott van ilyen olcsón, mint az előző válaszoló írta, bárm még nem láttam.
Nem akarok nagyon rá beruházni, mert ha ne adj isten nem tudok szoptatni, akkor meg felesleges... Nem így készülök, dehát minden megtörténhet.
Szerintem egy-két olcsót szerezz be te is, aztán ha jól megy a szoptatás, érdemes beruházni kényelmes és jókra. Hiszen ha minden jól megy minimum 6 hónapig használjuk, ha nem tovább!! :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!