Ilyenkor mi van? Rossz gyogyszert kaptam?
Milyen orvos mondta a Betadine kúpot? Nőgyógyász?
Amúgy meg ha nincs kikezelve a bakteriális hüvelyi fertőzésed, akkor a fertőzés felszállhat a méhedbe és könnyen vetélést okozhat. Szóval szerintem többet ártasz azzal, ha nem kapsz kezelést a fertőzésre, mint magával a kezeléssel. Bár úgy gondolom, hogy a Betadine kúp nagyon erős, szerintem kaphattál volna valami enyhébb kezelést is, ami azért annyira nem írt ki mindent a hüvelyedből.
Megpróbálom sorbarakni az infókat: júliusban voltam dokinál, bakteriális fertőzés, felírt rá antibiotikumot. Augusztus elején megjött, addigra a fertőzés is elmúlt. Szeptember elején már nem jött meg, ezért teszteltem, egyúttal észleltem a kiújulást.
Felhívtam az orvost, hogy 1. terhes vagyok, hányadikán szeretne látni, 2. kiújult a fertőzésem, mit javasol?
Erre mondta, hogy 20-án menjek, addig használjak Betadine kúpot.
Az első fertőzésnél említettem az orvosnak, hogy nem védekezünk, de semmit sem mondott rá, azon kívül, hogy szerencsét kíván.
Azért felesleges hétfőn felhívnom, mert a terhesség tudatában javasolta a Betadine-t. Feltételezem, hogy nem én vagyok az első terhes fertőzéssel a praxisában, így talán tudja, hogy mit mondott.
Nincs egészségügyi végzettségem, ezért kénytelen vagyok az orvosra és a tájékoztatóra támaszkodni - a kettő meg ellentmond egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!