Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor kapnom kéne gyógyszer...

Ilyenkor kapnom kéne gyógyszert? Hova menjek?

Figyelt kérdés

3éve volt egy vetélésem 8 hetesen. Nyáron 1hét késéssel jött meg. Akkor is volt nagyon halvány tesztem és vérből is kimutatták a megemelkedett HCG-t. De UH-n nem láttak semmit. Most vasárnap este + teszteltem. Orvoshoz (az sztk-ba) csak 4-re kaptam időpontot.

De most folyamatosan idegeskedek,nehogy valami baj legyen.

Mit tehetnék?

2011. dec. 20. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Kórházi Sztk-ba kaptál 4-re időpontot?Mert ha nem,akkor menjél el a kórházba,mert gyógyszert kell szedned.Legalábbis nekem kellett.Szintén 8hetes volt annó....
2011. dec. 20. 18:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,az sztk-ba kaptam időpontot. A kórházban nem foglalkoznak az emberrel,csak ha már nagy baja van. Augusztusban sem kaptam gyógyszert.
2011. dec. 20. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem.Én Érden rakok és Érden van 1 Sztk 4-5 nőgyógyásszal,de mehetnék Budaörsre Sztk-ba és Pestre a Fehérvár úti Sztk-ba is.Viszont ha nem lenne lehetőségem ennyi én biztos a IIsz. női klinikára (mert oda tartozok)mennék a nőgyógyászatra egy orvoshoz,mert nem az a lényeg ki kezel,csak lássanak el.Ez a nőgyógyászom elve is.Utrogestan 100mg-ot írt föl anno.Recept köteles azt hiszem.Bocs hogy előbb nem írtam,de akkor csak gyorsan akartam neked válaszolni.Kötelesek ellátni.
2011. dec. 20. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem augusztusban is csak elevitet javasolt a doki és annyi. Most meg mivel nincs panaszom (és remélem nem is lesz), nem is foglalkoznak az emberrel. Azzal jönnek,hogy a terhesség nem betegség,meg akkor menjek ha problémám van. Ráadásul a méhem is kétszarvú.
2011. dec. 20. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Sz.r helyre jársz.Én fizikai munkát végeztem anno és az akkori dokim akihez akkor kezdtem járni szólt,hogy szóljak mikortól vegyen táppénzre.Megszültem és átmentem egy másik dokihoz.Terhes lettem,ami sajnos elment.Most megint terhes lettem.Gyeden voltam,pont a Gyest kezdtem volna,de tényleg aznap kezdtem volna.Szólt a doki,hogy egyeztessek a munkahelyemmel és fölvesz táppénzre,mint veszélyeztetett terhes.Anyagilag nem mindegy.Szerencsére nincs semmi problémám a terhességgel.Én úgy mondanám csak papíron vagyok veszélyeztetett.A többit már leírtam.Sajnos nem tudok segíteni,csak azt leírni hogy velem mi volt.
2011. dec. 20. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Nahát én elmennék az ügyeletre, és füllentenék egyet, hogy kapja Utrogestant, vagy Duphastont.Nekem több vetélésem volt.Mindig barnáztam, de csak uh-val nézték meg ügyeleten, hogy fenn áll-e a terhesség.Magyarul nem is látta a doki, hogy tényleg barnázok-e.Soha nem füllentettem, de a idegeskedik emiatt az ember, akkor megéri.Megmondod, hogy volt már vetélésed, és barnázást is

észleltél most.Tuti kapsz gyógyszert.

2011. dec. 20. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Menj be a kórházba, és mond azt, hogy volt egy kis vérzésed, de már elmúlt. Megvizsgálnak, és adnak majd utrogestant, vagy duphastont!
2011. dec. 20. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam azt sztk-t.Azt mondták felesleges bemennem,ha pedig valami panaszom van a kórházba menjek,mert ott van UH. :( Most tényleg azon gondolkodom,hogy bemenjek e az ünnepek előtt,nehogy bent tartsanak,mert két gyerkőcöm meg itthon van. Ma 5+3 hetes vagyok az utolsó mensitől nézve. Lehet még nem is látna semmit,ha vérvételre küld annak meg csak kedden lesz eredménye. Lehet jobban járnék ha jövőhéten ha betöltöm a hatodik hetet akkor mennék a kórházba? Akkor már UH-n is látnak majd valamit.
2011. dec. 23. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!