Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Maria Romed teszt nem a...

A Maria Romed teszt nem a valóságot mutatja?

Figyelt kérdés
Itt irta nekem valaki hogy ez a teszt nem valós dolgokat mutat és igaza volt! Ezzel a teszttel pozitivat teszteltem elmentem dokihoz nem látoot smmit! gondoltuk korán mentem de nem mert csináltam egy másik fajtát és ez negativ lett! nincs babó! :-(((
2009. nov. 4. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ebből a fajtából egy + tesztem,és másnap megjött.
2009. nov. 4. 08:40
 2/8 anonim válasza:
100%
Nekem volt 3 + tesztem,más fajtából.Vettem aztán Maria Romed-et.Az negatívot mutatott.Tiszta ideg lettem.Vettem másik fajtát,pozitív lett.:)Végül uh.+++++++Állapotos vagyok.:)
2009. nov. 4. 09:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom hogy ez a Maria Romed forditva műkszik! Ha pozitivat mutat akkor tuti negativ ha meg negativat akkor más teszt pozitiv! hihetetlen mennyire szar! Gratula a babához!
2009. nov. 4. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Te linkelted a képet ugye? Sajnálom. :( Nekem a corax teszttel volt hasonlóan rossz élményem. Mensi előtt + volt délután és elég erősen. Másnap megjött rendesen. :( Nekem az easy pregnancy teszt jött be nagyon és a gabriel - gabriel pluss. Ezekben még nem csalódtam! ;)
2009. nov. 4. 14:50
 5/8 A kérdező kommentje:
igen én linkeltem be a képet! jól elkeseredtem! :-(((
2009. nov. 5. 08:26
 6/8 anonim válasza:
Nekem csak valós adatokat mutatott a Maria Romed terhességi teszt. Immár 3 hónapos a kisbabánk és kb 5-6 db szivecskés új dobozos Maria Romed tesztet végeztem el és egyértelműen pozítivat mutatott már az első pillanattól.
2010. júl. 18. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindig a jó értéket mutatta a ROMED gyorsteszt!

Sokan fúrják, ami nekem gyanús…

Mindenesetre én meg voltam vele elégedve, pontos és gyors, tök higiénikus, szóval én tudom ajánlani!

2012. jan. 24. 11:48
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Több helyen írták, hogy változott a Romed minősége!? Sokat javult!?

Cáfolnám!!!

Én 2 hónappal ezelőtt vettem Maria Romed 2+1db-os tesztet, nem kívánom senkinek azt amit a fals eredménye okozott!

Decemberben szültem, szoptatok. Volt 3 ciklusom, azután semmi, persze a szoptatásra gondoltam, de biztos ami biztos csináltam tesztet.

Negatív lett. Az még nem ez a típus volt. Amikor ismételtem a tesztet már a Romeddel, lám ott volt egy halványabb csík, de nem szellemcsík, annál erősebb! Eléggé sokkolt, rosszul is lettem!! (császáros voltam, így veszélyesebb lenne ilyen hamar, vmint nem tervezünk 3. babát, és védekeztünk is)

Rá pár napra ismételtem, és megint ott volt a csík!

A következő héten vettem egy másik típusú tesztet ami negatív lett!

Na itt már nem tudtam melyiknek hihetek, ezért bejelentkeztem ultrahangra.

Ami bizonyította:

A MARIA ROMED teszt TÖBBSZÖR IS FALS EREDMÉNYT MUTATOTT!!!!

...szóval ennyit arról, hogy mennyit javult!

2012. júl. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!