Melyik ovulációs teszt mutatja a valóságot?
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Volt egy vetélésem júniusban azt mondta a dokim, hogy októbertől probálkozhatunk, én erre felbuzdulva vettem ovu teszteket. Mert már nagyon szeretnénk a kisfiamnak egy kistestvért.
Egy rossmanos egy step by és egy pg53 at. A tesztelést elkezdtem 13.-án A rossmanos mind az öt pozotívat mutatott így gondolom az nem valós, mert addig nem lehet ovulációm.... A másik fajtát ezzel egyidőben használtam az ez alatt az idő alatt egyszer lett poz. (12-16.-án)akkor együtt is voltunk a párommal. a pg53 egyszer sem mutatott páfrányt. Erre a tegnap este tele volt páfránnyal. Én már nem értem.....
Vagy én csinálok valamit rosszul????
Nem is tudtam, hogy van tescos is! Ha most nem sikerül teherbeesnem akkor kipróbálom aztis! Hátha...
A rosmannos mind az öt csíkos volt igaz az első amikor a one step es is csíkos lett akkor láttam a legerősebbnek, de már ebben sem vagyok biztos.
15.-én lett mind a kettő pozitív, igaz a rosmannosat aznap vettem és akkor próbáltam ki, máris pozitívat mutatott amit elsem akartam hinni. előtte már pár nappal használtam a vaterásat de az mindíg neg. lett csak ezen a napon mutatott pozitívat.
A mikroszkóp pedig 19.-én lett páfrányos.
Ezért vagyok teljesen tanácstalan!!!
Köszönöm a válaszokat amiket írtatok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!