Vajon mehetek ctg-re a MÁV kórházba? Többi lent!
Szóval az a tényállás, hogy eddig magánorvoshoz jártam terhesgondozásra (aki a SOTE 1-hez tartozik) tehát eddig oda jártam ctg-re. Viszont nem szeretnék ott szülni (egyrészt sokat kér az orvos, másrészt területileg a MÁV-hoz tartozom)azért döntöttünk magánorvos mellett, mert mikor pozitívat teszteltem, és telefonáltam az SZTK-ba időpontért 3hónappal későbbre kaptam volna!
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ha túlhordanám a kisbabám, a 40. héttől mehetek-e a MÁV kórházba ctg-re? Ha igen időpontot kell-e kérni? Mindenképp ott szeretnék szülni.
Köszönöm a válaszokat!
39 hkm.
39 hetesen variálsz a kórházon?
Az orvosod fogadott? Ma mondta az árat, hogy ilyen későn jut eszedbe váltani? Eddig hol akartál szülni? Miért nem rögtön a Máv-ban kezdtétek meg a terhesgondozást? Ha szó nélkül máshol szülsz, jól átvágtad a dokidat...
Időpont kell, de már nem biztos, hogy fogadnak, vagy fogadnak, nagyon szájhuzogatva. Kötelesek elvileg fogadni, mert területileg oda tartozol, de jobban szeretik, ha valakinek végigkísérik a terhesgondozását és nem csak beesik az utolsó héten.
Mi lesz, ha nem hordod túl és már holnap megindul a szülés?
Nem mehettem a MÁV-ba az elejétől mert az orvosom nem ott rendel. Kb a 35. héten került szóba az ár. Mondtam hogy köszönöm, de nincs lehetőségünk arra hogy felfogadjuk. Ha hamarabb indul be a szülés az csak jó, mert automatikusan megyünk a MÁV-ba. Viszont ha túlhordom sanszos hogy a SOTÉN fogok szülni. Nem szeretnék "bepofátlankodni" másik kórházba, így az utolsó hetekben. Ezért kérdeztem, hogy vajon mit szólnának, meg hogy ott hogy működik a ctg.
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor egyenlőre maradok a SOTÉN, aztán remélem mihamarabb kibújik a kisbabám!
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen oda jártam terhesgondozásra. (Cukorterhelés, uh-k, ctg-k) és igazad van kedves utolsó válaszoló...az a legcélszerűbb ha ott szülök. Ma beszéltem az orvosommal (ma tért vissza a szabadságáról), hogy Ő mit gondol erről, és ugyanezt javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!