Mehetek Sztk helyett kórházba?
Nem vagyok ceglédi, de van budapesti sote II. és pécsi tapasztalatom is, és ezek alapján azt kell mondjam, hogy oda jársz, ahova akarsz ;) de tényleg!
Nekem nem volt bp-i bejelentett lakcímem (ideiglenes sem), de ajánlottak egy jó nődokit, így elkezdtem hozzá járni. Mindig akkor fogadott, amikor ő volt a kórházi ambulancián az ügyeletes. Amihez beutaló kellett, ahhoz adott (uh, vérvételek stb.) Senki nem csinált problémát abból, hogy nem vagyok budapesti.
Pécsett is így volt, kerestem egy dokit a klinikán, akihez járni kezdtem, amihez beutaló kellett, ahhoz adott (érdekes, hogy ott uh-ra nem kell beutaló- csak időpont, vérvételekre igen), pedig területileg nem Pécshez tartoznék.
Szóval én azt tanácsolom, hogy hívd fela ceglédi kórházat, hogy ajánljanak egy dokit, aki vállal kismamákat (vagy érdeklődj ismerősöktől) és mindig menj hozzá és majd ő ad beutalókat, ahova kell. Minden kórházban, ahol van szülészet, van nőgyógyászati ambulancia is, ahol a kórházban dolgozó dokik látják el a betegeket, keress egy szimpit és szép lassan kezd el mindig csak hozzá járogatni. Ezért külön sehol sem kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!