Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mehetek Sztk helyett kórházba?

Mehetek Sztk helyett kórházba?

Figyelt kérdés
Olyan problémán van hogy az Sztk-s Nőgyógyász egy sintér, mindenhonnan rosszat hallottam róla, és meg mondom őszintén félek hozzá elmenni, magán dokira meg nincs pénzem. A kérdésem az lenne hogyha a Ceglédi kórházba tartozom, oda mehetek vizsgálatra, és ultrahangra? A terhesség már biztos, 3 teszt pozitív, és ma vagyok 5 hetes és 5 napos terhes! Ja, és ha mehetek a kórházba, akkor kell beutaló? Előre is köszönöm, és mindenkinek kívánok boldog új évet!
2011. dec. 27. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ceglédi, de van budapesti sote II. és pécsi tapasztalatom is, és ezek alapján azt kell mondjam, hogy oda jársz, ahova akarsz ;) de tényleg!

Nekem nem volt bp-i bejelentett lakcímem (ideiglenes sem), de ajánlottak egy jó nődokit, így elkezdtem hozzá járni. Mindig akkor fogadott, amikor ő volt a kórházi ambulancián az ügyeletes. Amihez beutaló kellett, ahhoz adott (uh, vérvételek stb.) Senki nem csinált problémát abból, hogy nem vagyok budapesti.

Pécsett is így volt, kerestem egy dokit a klinikán, akihez járni kezdtem, amihez beutaló kellett, ahhoz adott (érdekes, hogy ott uh-ra nem kell beutaló- csak időpont, vérvételekre igen), pedig területileg nem Pécshez tartoznék.

Szóval én azt tanácsolom, hogy hívd fela ceglédi kórházat, hogy ajánljanak egy dokit, aki vállal kismamákat (vagy érdeklődj ismerősöktől) és mindig menj hozzá és majd ő ad beutalókat, ahova kell. Minden kórházban, ahol van szülészet, van nőgyógyászati ambulancia is, ahol a kórházban dolgozó dokik látják el a betegeket, keress egy szimpit és szép lassan kezd el mindig csak hozzá járogatni. Ezért külön sehol sem kell fizetni.

2011. dec. 28. 12:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen köszönöm a válaszod! Megfogadom, és majd érdeklődöm telefonon! Boldog új évet kívánok neked! :)
2011. dec. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!