Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kórházba vihetek múlti...

A kórházba vihetek múlti vitamin italt (capyt) ásványvíz helyett?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 09:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. dec. 16. 09:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Bármit (persze, nem alkoholra gondoltam), senki nem fogja ellenőrizni, mit és mennyit iszol :)
2010. dec. 16. 09:57
 3/13 anonim ***** válasza:
MIért ne ihatnál? Senkinek semmi köze hozzá!
2010. dec. 16. 10:00
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarok belekötni a 2. válaszoló véleményébe de a bármi nagyon tág és sajnos szénsavasat és őszi+ sárgabarackot vettek el szobatársamtól a deoec-en - főnővér- mert azt mondta: lehet hogy most rosszul esik de magának rosszabbul fog ha megissza-

császár után nem jön jól.

Ennyit szerettem volna kiegészitésként. ... szóval nem akadékoskodásból csak a válaszoló még nem tudhatja hogy nem -e csaszi lesz a vége.

2010. dec. 16. 10:01
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Nem iszom meg az ásványvizet….azért gondoltam a multivitaminos italra.

2010. dec. 16. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Kedves C ! igaz, nekem eszembe se jutott a császár... Mondjuk, ahol én szültem, senki sem ellenőrizte, hogy mit iszunk... még a császárosokat sem. Igen, annyiban igazad van, hogy ilyen esetben nem jó... viszont a legtöbb kismama simán szül... szóval ők ihatják... a babák reakciója meg ugye mindnél más és más... Egyik erre, másik arra, a harmadik meg semmire sem érzékeny...
2010. dec. 16. 10:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Ennyit az anonimitásról.. kiirom ha már felismertél.

Nyilvánvaló hogy mindenki másra allergiás a babájának mástól fáj a hasa csak ott és akkor nagyon meglepődtünk mert végülis jót akart a nővér.

Ezért irtam .

2010. dec. 16. 10:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy felismertelek :) Bocsi, hogy lelepleztelek!!!!
2010. dec. 16. 10:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Á semmi baj...

Kedves kérdező!

Ha gyakran jönnek látogatóid akkor kérheted hogy vigyenek neked laktoherb teát is lefőzve.

Az is nagyon fini izesiteni is lehet nyugodtan és igy télen forró teát ihatsz ami hasznos a szoptatás szempontjából is.

2010. dec. 16. 10:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Én se szeretem a vizet, de muszájságból megiszom. Persze néha a kóla is jön, de abból a sok sav miatt visszavettem.

Szülés utánra nekem a barátnőm, aki természetes úton szült az almalevet s vizet mondta, meg a teákat. Neki ezeket engedték meg a kórházban, s minden mást elvettek tőle a nővérek.

2010. dec. 16. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!