A kórházba vihetek múlti vitamin italt (capyt) ásványvíz helyett?
Nem akarok belekötni a 2. válaszoló véleményébe de a bármi nagyon tág és sajnos szénsavasat és őszi+ sárgabarackot vettek el szobatársamtól a deoec-en - főnővér- mert azt mondta: lehet hogy most rosszul esik de magának rosszabbul fog ha megissza-
császár után nem jön jól.
Ennyit szerettem volna kiegészitésként. ... szóval nem akadékoskodásból csak a válaszoló még nem tudhatja hogy nem -e csaszi lesz a vége.
Köszönöm:)
Nem iszom meg az ásványvizet….azért gondoltam a multivitaminos italra.
Ennyit az anonimitásról.. kiirom ha már felismertél.
Nyilvánvaló hogy mindenki másra allergiás a babájának mástól fáj a hasa csak ott és akkor nagyon meglepődtünk mert végülis jót akart a nővér.
Ezért irtam .
Á semmi baj...
Kedves kérdező!
Ha gyakran jönnek látogatóid akkor kérheted hogy vigyenek neked laktoherb teát is lefőzve.
Az is nagyon fini izesiteni is lehet nyugodtan és igy télen forró teát ihatsz ami hasznos a szoptatás szempontjából is.
Én se szeretem a vizet, de muszájságból megiszom. Persze néha a kóla is jön, de abból a sok sav miatt visszavettem.
Szülés utánra nekem a barátnőm, aki természetes úton szült az almalevet s vizet mondta, meg a teákat. Neki ezeket engedték meg a kórházban, s minden mást elvettek tőle a nővérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!