A kórházba vihetek múlti vitamin italt (capyt) ásványvíz helyett?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 09:56
11/13 anonim válasza:
Engem is császároztak, de őszilevet ittam. Sőt volt olyan, hogy a dokim épp bent volt nálam érdeklődni, hogy vagyok,és ő öntött nekem, mert látta hogy keveset iszom(nyelvemet nézte). Nem szólt, hogy nem ihatok.
12/13 anonim válasza:
Nekem is Laktorherb teát hoztak be napi 1-2 üveggel, nagyon jól esett. Sokkal szívesebben ittam azt, mint bármilyen más üdítőt.
13/13 anonim válasza:
Mi mentünk szülőszoba látogatásra, s megkérdeztük. Csak szűrt leveket (alma, szőlő), s mentes ásványvízet ajánlott a szülésznő. Azt mondta, hogy a rostos s szénsavas nincs jó hatással a baba bélrendszerére. én se a mentes vízet se az almalevet nem szeretem, de babáért, azért, hogy ne legyen gond, inkább megiszom, kibírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!