Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magánrendelés helyett az...

A magánrendelés helyett az utolsó vizsgálatokra a kórházba megyek ahol ha összefutok a dokival tuti rákérdez miért nem hozzá megyek. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Hallottam pár nem tetsző dolgot a "pénzhez való hozzáállásáról" ezért úgy döntöttem nem fogadom meg a szüléshez. Nem akarom még én rosszul érezni magam!
2008. febr. 13. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
29%
menyi idös vagy már nem írtad ha már közeledik a szülés nem lenne jobb mégis nála maradni mi lesz ha pont ügyeletes lesz amikor szülni fogsz ?amugy ugy tudod elkerülni ha nem azon a napon mész vizsgálatra amikor ő rendel nálunk a korházba minden orvosnak meg van a napja de attól hogy hozá mész még további vizsgálatra nem muszálj öt megfogadni de mégis sak ő ismeri a terhességed minden pontját ha meg az elején vagy mert ugye nem tudom menyi az az utolsó vizsgálatok akkor meg böven van idöd másik dokit nézni sok szerencsét hozzá
2008. febr. 13. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg vele, hogy mennyiért vállalja, ha túl magas árat mond, akkor köszönd meg az eddigi segítséget és mond, hogy sajnos ezt az összeget nem tudjátok kifizetni.
2008. febr. 13. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is egyetértek a előttem levő válaszadóval.

Amúgy,tényleg nem írod hány hetes vagy,csakhogy "az utolsó vizsgálatokra"ez arra enged következtetni,hogy a végén jársz már.Egyébként szerintem ezeket a kérdéseket a terhesség elején kell tisztázni,mit kér a doki,és te mit vársz el tőle.Én nem fogadnék meg olyan orvost,aki terhesen a magánrendelőébe hív,ugye sokszor feleslegesen is,hogy minél többször fizess neki:(

Én úgy fogadtam dokit,hogy amikor először mentem hozzá,és megbeszéltem vele a terhesgondozást,meg,hogy akkor nála szülök,akkor adtam neki egy kis pénzt,a többit majd akkor,ha az egészséges gyerekemmel megelégedve távozhatok a kórházból.Ha nem így lessz,tőlem ne számítson semmire.

Szerintem ez így fair.

Üdv:egy kismama.

2008. febr. 13. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!