A magánrendelés helyett az utolsó vizsgálatokra a kórházba megyek ahol ha összefutok a dokival tuti rákérdez miért nem hozzá megyek. Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Hallottam pár nem tetsző dolgot a "pénzhez való hozzáállásáról" ezért úgy döntöttem nem fogadom meg a szüléshez. Nem akarom még én rosszul érezni magam!2008. febr. 13. 19:59
1/3 anonim válasza:
menyi idös vagy már nem írtad ha már közeledik a szülés nem lenne jobb mégis nála maradni mi lesz ha pont ügyeletes lesz amikor szülni fogsz ?amugy ugy tudod elkerülni ha nem azon a napon mész vizsgálatra amikor ő rendel nálunk a korházba minden orvosnak meg van a napja de attól hogy hozá mész még további vizsgálatra nem muszálj öt megfogadni de mégis sak ő ismeri a terhességed minden pontját ha meg az elején vagy mert ugye nem tudom menyi az az utolsó vizsgálatok akkor meg böven van idöd másik dokit nézni sok szerencsét hozzá
2/3 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele, hogy mennyiért vállalja, ha túl magas árat mond, akkor köszönd meg az eddigi segítséget és mond, hogy sajnos ezt az összeget nem tudjátok kifizetni.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is egyetértek a előttem levő válaszadóval.
Amúgy,tényleg nem írod hány hetes vagy,csakhogy "az utolsó vizsgálatokra"ez arra enged következtetni,hogy a végén jársz már.Egyébként szerintem ezeket a kérdéseket a terhesség elején kell tisztázni,mit kér a doki,és te mit vársz el tőle.Én nem fogadnék meg olyan orvost,aki terhesen a magánrendelőébe hív,ugye sokszor feleslegesen is,hogy minél többször fizess neki:(
Én úgy fogadtam dokit,hogy amikor először mentem hozzá,és megbeszéltem vele a terhesgondozást,meg,hogy akkor nála szülök,akkor adtam neki egy kis pénzt,a többit majd akkor,ha az egészséges gyerekemmel megelégedve távozhatok a kórházból.Ha nem így lessz,tőlem ne számítson semmire.
Szerintem ez így fair.
Üdv:egy kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!