A párom megütötte a hasamat,1 óra múlva tudok orvoshoz menni. Baj lehet?
á, nem hiszem. inkább nyugodj meg, vegyél mélyebb lélegzeteket, gondolj arra, hogy minden rendben van vele, nagy nyugalomban úszkálgat a kis medrében.
és azért menj el az orvoshoz, hogy megnyugtasson.
de aranyos vagy :) ne aggódj már minden miatt :) az emberi szervezet csodálatos, jó helyen van a baba... ha akkorát kaptál volna, hogy ártson a pár centis babucinak, akkor inkább neked kellett volna orvosi ellátás... :) gondolj bele, valaki nagy pocakkal felemeli a pár éves első gyerekét, aki esetleg még rúgkapál is, és megszüli...
--------
ha vérezgetnél esetleg, akkor kell csak aggódni, én úgy tudom :)
jó babavárást :)
szintén 16 hetes voltam amikor a 15 kilós kislányom teljes testsúlyával véletlenül rám esett,pontosabban a pocakomra.
a belem azt hittem ott helyben kiköpöm.
másnap elmentünk 4D babamozira saját megnyugtatásom miatt,
ott mondták hogy kutya baja tényleg semmi baja nem esett,azt is megtudtuk hogy kisfiút vártunk
védve vannak ők odabent rendesen,
azóta már 10 hónapos nagyfiú !!
szóval nyugi :) de azért megértelek hogy megijedtél
Nem hinném, hogy baj lenne, ne aggódj! :)
Én 21 hetes vagyok, van egy 2 éves lányom... Na ő rúgott már egy párszor hasba a nagy játék hevében. Baba köszöni jól van. :)
Hu, ha en mindig orvoshoz mentem volna amikor a 2,5 evesem veletlenul hasba rugott vagy fejelt....
Most vasarnap szuletett meg, hatalmas tappancsokkal, szerintem keszen all a visszautesre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!