Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megütötte a fejét! Vigyem...

Megütötte a fejét! Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
1 éves örökmozgó kisfiam, amíg ágyaztam, felmászott a futópadra. Kb 20 cm-ről hanyatt esett, és nagyot koppant a feje. Azonnal felsírt, de pont most, alvásidőben történt,így most el is aludt. Tudom, hogy pont az aluszékonyságot kell figyelni, de mindig ilyenkor alszik, már előtte is nagyon álmos volt. Ti vinnétek orvoshoz?
2010. febr. 11. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Fog még nagyobbat is esni. Ha felsírt egyből, akkor nem lehet baja. De ha megnyugtat, hívd fel a dokit. Nézz néha rá alvás közben, ha nincs légzésfigyelőd, de nem lesz semmi baj. Velünk hányszor-de hányszor előfordult.
2010. febr. 11. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem figyeld ha felébred és ha nincs semmi szokatlan vele akkor én nem vinném!
2010. febr. 11. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jaj nalunk ez sajnos rendszeres...

Mindig van ahova megüti magat.Nem kell orvoshoz vinni,csak ha furcsan viselkedik.

2010. febr. 11. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem lett semmi baja...Ismerősőm lányát még 2 hósan majdnem kiboritottuk a babkocsiból vagyis ki is boritottuk, de nem tudott teljesen SZERENCSÉRE ki esni..akkor hivtuk gyorsan a dokit, de persze nem volt semmi gond.Azután nem egyszer leköltözött hol a biliről, hol innen onnan és midnneki csak kacagta h ne mind rinyáljon annyit az anyja hiszen nem lesz semmi bajuk:)) De ahogy gondolod..A doktornő azt mondta akkor h akkor vannak bajok ha a gerincére esik..
2010. febr. 11. 12:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. febr. 11. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha esetleg hányna, lázas lenne, akkor rögtön vidd az ügyeletre. Egyszer én is nagyon megilyedtem, felhívtam a védőnénit, Ő azt mondta, hogy a Heim Pálba menjünk be megnézetni. Ott persze az a szokás, hogy ilyen esetben 3 napra benn kell maradni megfigyelésre. Volt röntgen, szemész, ideggyógyász, stb. Persze nem volt semmi gond, de nem engedtek haza. Ott persze kiokosodtam, hogy milyen tünetekkel kell kell orvoshoz menni. Ez a hányás és/vagy láz!
2010. febr. 11. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!