Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőmet mindig azzal...

A barátnőmet mindig azzal idegesíti a védőnő, hogy kicsi a hasa. Most 27 hetes. Miért baj ha valakinek kicsi a hasa?

Figyelt kérdés
Mikor én vártam a lányomat Hála Istennek ilyen gondom nem volt, mert akkora hasam volt mint egy hordó. De érdekelne, hogy mire mondják azt hogy kicsi a hasa. A doki szerint semmi baja, akkor miért ijesztgeti a védőnő?Meg azt mondja, hogy tapogatja a hasát és azt mondja neki, hogy kemény a hasa, nehogy koraszülés legyen. Neki nincs panasza.
2009. nov. 3. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha meg nagy lenne, akkor az lenne a baja. Az enyém például 22 hetesen hatalmas, és ugratnak is érte a kollégák, hogy jaj de nehéz lesz a vége. Pedig fogytam is a terhesség alatt, annak ellenére, hogy ettem rendesen mindent, és soha nem hánytam. De ez van.

Én már nem törődöm az ilyen beszólásokkal. Addig amíg csak a pocakom nő, és a doki is mindent rendben talál, szerintem mindegy mekkora a mérete.

2009. nov. 4. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Úgy.tudom hogy akinek pici a hasa annak hátra hajló méhek van.nekem is óriási volt mindenki azt kérdezte hogy ikrek e
2015. febr. 9. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!