A háziorvoshoz mikor kell menni? Mi a teendő akkor ha nekem utoljára áprilisban volt munkahelyem és lejárt a tb-m? Első babámat várom és nem tudom mit kell csinálnom ilyen esetben!
Munkanélküliről mentem szülni, mint Te is.
Ők rendezték a jogviszonyom, de nekem császár metszésem volt. adtak elbocsájtót és zárót amire kiírták hogy előtte való 4 nap ellátás a műtét és utána 4 nap 440.000 forint, a született csecsemő 4 napos gondozása 180 ezer! Tb kártyáját ha nem intéztük volna el 4 héten belül ezt az összeget kötelesek lettünk volna kifizetni... szerintem ha sokan megnézik a régi papírjaikat akkor látják... én 2010ben szültem pesti (X.ker Bajcsy) kórházban.
13 vagyok
munkanélkülin voltál? Engem mikor az lejárt átirányítottak szülésig (6 vagy 8 hétre) az önkormányzathoz szociális segélyért. Ők is első körben rendezték a jogviszonyom, megkérdezték a havi kiadásaim megítéltek nekem havi 25 ezer gyorssegélyt szülésig, amit elsőnek 30 nap múlva kaptam meg utólag és egy összegben kiküldték a tárgyhavival..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!