Diákmunkához kaptam kiskönyvet és háziorvoshoz kéne elmenni. Mi a teendő? Bővebben lent.
Arról van szó, hogy el kell menni és beleírják, hogy nincs fertőző betegségem. Na az a probléma, hogy én utoljára 16 évesen voltam orvosnál és gondolom mostmár a felnőtt orvosi rendelőbe kéne menni, mert itt külön van gyerek meg felnőtt rendelő csak ahogy néztem a felnőtt rendelőben 4 orvos is van. Most honnan kéne tudnom, hogy hova menjek?
Vagy bármelyik megvizsgál és beírja, hogy nincs bajom?
20/F
már meg ne haragudj de sztem az egy alap dolog h. tudja az ember h. ki a háziorvosra :S
ha ennyire nem vagy képben menj el a gyerekdokihoz és kérdezd meg kinek adták át a kartonod.
Lehet, hogy te minden kis dolog miatt oda rohangálsz de én nem.
Azért kösz a segítséget.
Nekem ugyanez a bajom volt - (illetve nekem még bejátszik az is, hogy inkább mennék a nem bejelentett lakóhelyemen orvoshoz, de nem tudok hogy fogjak hozzá, kihez érdemes mennem - de ez más tészta).
Namármost, bemész a gyerekrendelőbe, megkérdezed, mi a teendő. Mivel nálunk a gyerek- meg a felnőtt orvosi rendelő egymás mellett van közvetlenül, csak két külön épületben/bejárattal, így azt mondták, jelentkezzünk be valamelyik orvoshoz, amelyik szimpatikus, és majd átküldik az iratokat, az eddigi kartont.
A felnőttnél odajött hozzánk egy nővér vagy kicsoda, elkérte a papírokat (személyigazolvány, TAJ-kártya) és megkérdezte, kihez akarunk menni. Szabad orvosválasztás van, az tény, bár pl. az általam választottat rengetegen választották még, szóval azt mondta, ő túlterhelt, sajnálja, de inkább másikhoz. Valahogy így. Szóval megmondod, melyikhez szeretnél és oda beiktatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!