Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi hálóinget és babaruhát...

Mennyi hálóinget és babaruhát vittél a kórházba?

Figyelt kérdés

A 4 napos kórházi tartózkodásra hány hálóinget vittél be, és milyet? Hol vetted? Nem szeretnék sokat kiadni rá, de alul sem szeretnék készülni.

A babának mennyi váltóruhát készítettél be?

2013. szept. 9. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Egyet se.

A babáknak csak hazamenetelre kell ruha, amúgy adnak rá.

Az anyukáknak is adnak minden reggel tiszta hálóinget, inkább a kórházit véreztem össze, mint sajátot.

Ez Miskolc, lehet, hogy van olyan város, ahol nem adnak ruhát.

2013. szept. 9. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Én az Uzsokiban szültem Bp-en, minden napra kb 2 ruha a gyereknek, és mivel csak 1 hálóingem volt, azt vittem be. Nem lett semmi baja szülés közben, napközben nem abban voltam hanem rövidnaci+póló, az sokkal kényelmesebb. (szóltak érte de nem érdekelt)
2013. szept. 9. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:

A lányomnak csak az a ruha kellett amiben hazahoztuk am a kórháziban volt mind az 5 nap alatt.

Én egy hálóinget vittem magammal de a kórháziban voltam. AZ első pár nap nagyon véreztem így inkább azt mocskoltam. 3.nap után már enyhült így rendes pizsamát kértem h hozzanak be nekem. Lehettem volna továbbra is a kórháziban de jobban esett a sajátban lenni. 2 pizsut használtam már utána csak el. Miskolcon volt a Semmelweisbe.

2013. szept. 9. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Budapest, Máv kórház.

Vasárnap szültem - 1 ócskább hálóing a szülőszobára.

Hétfőtől csütörtökig 5 db hálóing fogyott el, kezdetnek hármat vittem, mivel minden nap jöttek hozzám, hazaküldtem a szennyest, a párom hozott be tisztát.

A baba kincstári ruhát kapott, a férjem hozta be az utolsó napon a kicsi hazahozós ruháját.

Érdemes minden napra egy váltás ruhát számolni, neked is, a babának is.

2013. szept. 9. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Debrecen Kenèzy:

Itt adnak hálóinget ès a babának ruhát. De azèrt raktam be hálóinget,de a kórházit használtam. A babának csak hazahozós ruha kellett.

2013. szept. 9. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Viszek egy haloinget a szuloszobara (xl - polohaloing), es 3db szoptatosat (ezek nem olyan hatalmasak, viszont gombosak). Bebiruhat meg nem tudom. Jo lenne, ha adnanak ra, nem kene akkor itthon mosassal inditani. Valszeg azert viszek, de ha adnak nem utasitom vissza... 33hkm
2013. szept. 9. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!