Mennyi hálóinget és babaruhát vittél a kórházba?
A 4 napos kórházi tartózkodásra hány hálóinget vittél be, és milyet? Hol vetted? Nem szeretnék sokat kiadni rá, de alul sem szeretnék készülni.
A babának mennyi váltóruhát készítettél be?
Egyet se.
A babáknak csak hazamenetelre kell ruha, amúgy adnak rá.
Az anyukáknak is adnak minden reggel tiszta hálóinget, inkább a kórházit véreztem össze, mint sajátot.
Ez Miskolc, lehet, hogy van olyan város, ahol nem adnak ruhát.
A lányomnak csak az a ruha kellett amiben hazahoztuk am a kórháziban volt mind az 5 nap alatt.
Én egy hálóinget vittem magammal de a kórháziban voltam. AZ első pár nap nagyon véreztem így inkább azt mocskoltam. 3.nap után már enyhült így rendes pizsamát kértem h hozzanak be nekem. Lehettem volna továbbra is a kórháziban de jobban esett a sajátban lenni. 2 pizsut használtam már utána csak el. Miskolcon volt a Semmelweisbe.
Budapest, Máv kórház.
Vasárnap szültem - 1 ócskább hálóing a szülőszobára.
Hétfőtől csütörtökig 5 db hálóing fogyott el, kezdetnek hármat vittem, mivel minden nap jöttek hozzám, hazaküldtem a szennyest, a párom hozott be tisztát.
A baba kincstári ruhát kapott, a férjem hozta be az utolsó napon a kicsi hazahozós ruháját.
Érdemes minden napra egy váltás ruhát számolni, neked is, a babának is.
Debrecen Kenèzy:
Itt adnak hálóinget ès a babának ruhát. De azèrt raktam be hálóinget,de a kórházit használtam. A babának csak hazahozós ruha kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!