Kismama hálóinget v pizsit praktikusabb a kórházba vinni? És.
A kórházba hálóinget vigyél, elöl gombos legyen a szoptatás miatt, nekem volt ilyen pizsim is, de a vizsgálatok miatt jobb a hálóing, nem kell vetkőzni, mikor az orvos megvizsgál.
A kiságyba szerintem nem kell párna, én textilpelenkát tettem a baba feje alá. Ha tudsz, akkor mindenből 100% pamutot szerezz be. Brendonban nagyon jó kiságyba való dolgokat lehet venni.
szerintem a hálóing praktikusabb, de én kíváncsi vagyok mások véleményére :)
16+4hkm
Szia!
Én kórházba valamilyen előlgombolós hálóinget fogok vinni (július közepére vagyok kiírva).
Babaágyba pedig vettünk: kókuszmatracot (alulra), sima szivacs matracot (felülre), arra matracvédő (én ilyet vettem: [link] gumis lepedő ( [link] polár pléd -> ezzel körbe lehet tekerni, nem úgy mint a szettekben kapható babatakaróval.
És persze a rácsra kell fejvédő/rácsvédő. Én azt majd varratok, mert egyik bolti sem tetszik.
Párna fél éves korig nem kell, de persze kérdezd meg a védőnődet, hogy ő mit javasol.
Remélem tudtam segíteni. :)
Én nem vagyok hálóinges, de azért vettem kettőt, illetve egy szoptatós pizsit is, bár ha császározni fognak akkor azt gondolom úgysem fogom tudni hordani... Ha simán szülnék szerintem legingsben és kigombolható pólóban lennék a kórházban, nekem a betét szempontjából is nagyobb biztonságot nyújt egy naci, mint egy hálóing (vizsgálatnál pedig tök mindegy hány réteget veszek le...).
Mi a babaágyba vettünk kis polárplédet, illetve egy nagyon vékony takarót az IKEA-ban, de arra huzatot nem lehetett kapni, így azt a nagymama varrt. :) Rács-/fejvédőt a Bergon-ban vettünk (Ázsia Centernél), plusz 3 db 60x120-as gumis lepedőt vettünk, illetve matracvédőt is az IKEA-ban, ami nem engedi, hogy átázzon a matrac.
34 hetes km
Mert egyébként pizsis vagyok,de szerintem is hálóinget viszek inkább a vizsgálatok miatt és mindenképpen előlgombosat,bármelyiket válasszam is.
A kiságyat kezdjük már alulról jó?:-)Szóval kókuszmatrac v szivacsmatrac is jó?Aztán erre mi kerül?Valamilyen olyan ami esetleg nem engedi át a vizeletet?Arqa pedig lepedő,pléd?Takaró milyen legyen,számít a töltet?És lapospárna esetleg,arra pedig textilpelus?Illetve ezek a merev pelenkázólapok jók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!