Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti minden babaruhát...

Kismamik! Ti minden babaruhát kivasaltok?

Figyelt kérdés

Én csak a body-kat vasaltam ki, a rugdalózókat nem. :-\ Kellene azokat is? Mert itt olvasom h minden ruhát kivasalnak. Nagyon sok ruhát kölcsönbe kaptunk. A ruhapelelenkákat 90°C-on mostam ki, azokat ki is vasalom. Ez elég neki? Mert van aki kifőzi...

Köszönöm a segítséget!

35+2 h km

2013. júl. 12. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
én mindent 40 fokon mostam, és a plüssös rucikon kívül mindent vasaltam! Főleg az elején!
2013. júl. 12. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 60 fokon mostam, de volt amit csak 40 fokon, és kivasaltam, mert az plusz egy fertőtlenítés. De csak amíg kicsik voltak, ahogy nőnek már csak azt vasalom, ami gyűrött.
2013. júl. 12. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
én kimosom majd 90 fokon, majd a napra kirakom /fertőtlenít az is/ majd kivasalom... lehet sokaknak én sok vagyok , de első baba és para vok :-))))) 31hkm
2013. júl. 12. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Én szárítógépet használok. Sógornőm pl semmit nem vasalt egyik gyereknél sem, semmi bajuk.
2013. júl. 12. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 40fokon mosom őket, a napon szárítom amikor csak tehetem, majd vasalom az összeset.
2013. júl. 12. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Én az első fél évben vasaltam, rugit, bodyt, pelenkát, plüssrucikat, farmert, kabátokat már nem. Most harmadszorra is mindent kivasaltam, de nem vagyok benne biztos, hogy győzni fogom a vasalást akkor is, ha már megszületik. Pláne ilyen melegben. Én nem főztem ki semmit, így is reggeltől-estig meg nem állok. Szerintem az első pár hónapban érdemes vasalni (a rugikat is, ami nem plüss), de később már nem.

35+6 h km

2013. júl. 12. 11:35
 7/10 kudos ***** válasza:
vasald. az első honapokban ez nagyon hasznos, megöli a bacit, stb
2013. júl. 12. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Én mindenét kivasaltam, pedig számomra a leggyűlöletesebb házimunka a vasalás. :) És vasalom most is, pedig nem kisbaba már.

A ruhapelusokat én csak akkor főztem ki, amikor már használatban voltak, és nagyon összebukta.

2013. júl. 12. 14:00
 9/10 anonim ***** válasza:
40 fokon mosom es vasalom az osszeset.
2013. júl. 12. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Én mindent 40 fokon mostam, és ki is vasaltam.

36 hkm

2013. júl. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!