Mennyi idővel elötte érdemes bejelentkezni aminocentézisre az 1-sz. Nőgyogyászaiti klinikán?
Figyelt kérdés
most 9+5km. vagyok A dr.-nőm tanácsára mennék,mert 37 éves múltam.akinek van tapasztalata kérem írja le.2009. nov. 3. 10:13
1/2 anonim válasza:
Szia, nekem a 12. héten kérte a dokim, mert én is 35 múltam már akkor. A 19. vagy a 20. héten csinálták, már nem emlékszem pontosan, de azt tudom, hogy a 2. nagy ultrahang után. Minden leletem jó volt, csak a "korom" miatt kellett, azaz javasolta a doki.
Szerintem hívd fel őket, mert előtte elképzelhető, hogy előtte behívnak egy genetikai tanácsadásra. Nekünk nem kellett, de az egyik lánynak igen, mert ott az apa 50 felett volt.
2/2 anonim válasza:
Mi 5 héttel a bejelentkezés utánra kaptunk időpontot, úgyhogy elég lassan örölnek a malmok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!