Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18hetesen érdemes 4D UH-ra...

18hetesen érdemes 4D UH-ra menni? Kiderül a neme?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném megtudni a nemét. van 2kislányom mindegy hogy milyen nemű lesz a 3.,de ha kisfiú akkor el kell adnom a sok lányos holmit és helyette pasis dolgokat kell beszereznem nem akarom az utolsó pillanatban eladni a dolgokat ezért szeretném ha mihamarabb kiderülne a neme
2012. márc. 13. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem már sima uh-n is látszódott 16 és 18 hetesen, úgyhogy ha megmutatja magát a kicsi, akkor ilyenkor már nagy rá az esély, hogy látszódjon a neme, 4d-n meg főleg.
2012. márc. 13. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem már a 12hets sima uh-n látszott mindkettőnél a neme, 4d ben meg főleg fog 18 hetesen. szóval igen menj sztem! genetikait is megcsinálják egyúttal
2012. márc. 13. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én 12 hetesen mentem 4D-re az Oktogonhoz és ott az első képen megmutatta, hogy kisfiú!! :D

Sok sikert, gratulálok! Boldog babavárást! :D

Mennyi idősek a lányok?

2012. márc. 13. 13:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!! Akkor bejelentkezem.
2012. márc. 13. 13:16
 5/9 A kérdező kommentje:
A nagy 8éves a kicsi most töltötte a 2
2012. márc. 13. 13:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a "baj" hogy mindenünk tiszta csajos a babakocsi a bébihordó, a pihenőszék..stb és ha most kisfiú lesz ezeket el szeretném adni amihez ugye idő kell és helyettük fiúsakat kell beszerezni amihez megint csak idő kell ezért fontos hogy hamar kiderüljön ki lakik odabent
2012. márc. 13. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Én a 18. héten voltam 4D Uh-n, egybekötöttem a genetikaival. Lányt mondott 90%-ra. Azóta is az maradt, most vagyok 39 hetes:)

Ha jó fele fordul a babód és mutatja magát akkor szerintem nem tévednek már ilyenkor, főleg 4D-n:)

Boldog babavárást.

2012. márc. 13. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 16 hetes vagyok. A 12. heti 2Dn 70%ra mondtak kislányt, most a 18.hetire 4Dre jelentkeztünk be, kiderül megerősítik e :) Izgi! Drukkolok, hogy megtudd mielőbb
2012. márc. 13. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van megmutatja. MI 13 héten voltunk genetikain, ott már látták, hogy kislány, majd a nőgyógyászom is megerősített ebben. Elmentünk mi is a 19 héten 4D-re ott is mondták. De én azt ajánlom inkább a 24- 32 hét között menjetek 4 D-re mert olyan korán még nem igazán fogtok túl sokat látni, illetve még nem igazán szép az arcocskája. Tapasztalat. Mi is csak azért mentünk el, mert a dokimat nem sikerült elérnünk és megilyedtem, mert nem mozgott. Mi a 30 héten megyünk majd. Az előző terhességemnél a 21 héten voltunk. Csodaszép kislány lett volna :(.

Jo és komplikációmentes babavárást és szülést kívánok.

(24 hetes kismama)

2012. márc. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!