18hetesen érdemes 4D UH-ra menni? Kiderül a neme?
Szia! Én 12 hetesen mentem 4D-re az Oktogonhoz és ott az első képen megmutatta, hogy kisfiú!! :D
Sok sikert, gratulálok! Boldog babavárást! :D
Mennyi idősek a lányok?
Én a 18. héten voltam 4D Uh-n, egybekötöttem a genetikaival. Lányt mondott 90%-ra. Azóta is az maradt, most vagyok 39 hetes:)
Ha jó fele fordul a babód és mutatja magát akkor szerintem nem tévednek már ilyenkor, főleg 4D-n:)
Boldog babavárást.
Ha szerencséd van megmutatja. MI 13 héten voltunk genetikain, ott már látták, hogy kislány, majd a nőgyógyászom is megerősített ebben. Elmentünk mi is a 19 héten 4D-re ott is mondták. De én azt ajánlom inkább a 24- 32 hét között menjetek 4 D-re mert olyan korán még nem igazán fogtok túl sokat látni, illetve még nem igazán szép az arcocskája. Tapasztalat. Mi is csak azért mentünk el, mert a dokimat nem sikerült elérnünk és megilyedtem, mert nem mozgott. Mi a 30 héten megyünk majd. Az előző terhességemnél a 21 héten voltunk. Csodaszép kislány lett volna :(.
Jo és komplikációmentes babavárást és szülést kívánok.
(24 hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!