Mit lehetne most tennem? Munkanélküliként lettem terhes.
Szia!
Menj be tényleg személyesen mindenféleképp mert sok mindent kérnek. Fénymásolnod kell számlákat á-tól z-ig. Víz gáz villany internet kábeltv személyi lakcím és tb kártya. ami van és fizeted! Én egy szobában egyedülállóként tüntettem fel magam nem vagyok férjnél Párom hivatalosan nem lakik velem élettársi viszonyunk sincs. az a lényeg hogy az egy háztartásban élők pl te és férjed ketten ne haladjátok meg a 27500 forintot ami meg uyge azért nem sűrűn jön össze. Én így igényeltem meg az alanyi rászorultságot egyedülállóként és 45öt kértem de kapok 28500 at most néztem meg a papíromat. A tb-t fizetik, de most voltam dokinál és még nincs támogatottságom. Még lemaradtak az átutalással. Maqjd jövőhéten
Szia! Én is munkanélküliről szülök, de nekem még pont ok. 3 napon múlt... :)
Szóval: Kb két és fél hónapra jelentesd be magad!!! 8 órásra! Addig szüneteltes a munkanélkülit, majd munkaviszony lejárta után igényeld ujra! Így kitolódik a szülésig a munkanélküli!!! 28 nappal szülés előtt TGYÁS, munkanélküli szüneteltetés. TGYÁS lejárta után vissza munkanélküli, akár 1 nappal később GYED igénylés. Majd munkanélküli szüntetés. Ez csak így fog menni!!! Higgy nekem, megjártam az OEP-et, jogászokat, könyvelőket és hasonlóan járt kismamákat! Remélem segítettem! Ha gondolod: privi
Szia!
Ezt még én írtam ki!
Pont ezzel kapcsolatos!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Szia!
Pedig igen sajnos!
A szívességi bejelentést büntetik! Nekem apám vállalkozó úgy volt hogy Ő segít de a könyvelő szólt hogy nem jó buli mert ez sok pénz lehet a végén. A polgármesterit tudom még mindig ajánlani. Ott vannak külömböző támogatások amit lehet igyényelni fűtésre is kérhettem volna 120.000 lett volna egy évre egy összegben. Vagy van egyévben kétszeri támogatás de az már megszületett gyerekre jár. Indokolt esetben. Nekem is mondta a családsegítő hogy mindet igényeljem meg és hátha összejön. De én részemről még ciki ezek miatt járni kuncsorogni úgyhogy nem lesz hasonló pénzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!