3110-es méhszáj! Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
28 hetes kismama vagyok. 3110-es a méhszájam. 2 hetet töltöttem kórházban. Most itthon pihenek. Magnerotot és No-spat szedek. Nagyon aggódok. Meddig húzhatom? Esetleg akinek van tapasztalata megoszthatná velem.2013. szept. 9. 11:47
1/9 anonim válasza:
Ki az a hülye aki hazaengedett? Engem 29 hetes koromtól 37 hetes koromig ilyen értékkel minden nap infúzión tartottak és megemelt ágyban feküdhettem csak wc-re és zuhanyozni kelhettem fel. Még az NST-t is behozták a szobába reggel este.
2/9 anonim válasza:
20. héttől CG: 3111 volt a méhszájam, 4.baba, nem voltam kórházban, Túlhordás miatt meg kellett indítani, 13 órát vajúdtam, nagyon sok oxitocint kaptam és méhszájlazítót az orvos is beleadott apait anyait, meg sem mozdult a méhszájam 13 óra vajúdás után hajnali kettőkor CG: 3111-el vittek be a műtőbe császárra. A másik hármat spontán két órán belül szültem. Ennél a terhességnél a 35. héttől minden napos nagyon erős több órán át tartó jóslóim voltak, a méhszáj meg sem mozdult.
3/9 anonim válasza:
Kedves Kismama!
Nyugodj meg, az idegeskedés csak árt. Először is csodás hogy otthon lehetsz, a kórházi körülmények csak idegesítik az embert. Ügyelj nagyon a fertőzésekre, nemcsak az alulról elkaphatóakra, hanem minden egyéb légúti, vírusos, akármilyen fertőzésre.
A mai orvostudománynak hála a 28 hétre született kisbabák makk egészségesen élnek, csak tovább kell kórházban lenniük.
Azért még nyilván maradjon bent, főleg még 1 hónapot legalább, akkor már végképp semmi gond nem lehet.
Ismerősi körben most született 30. hétre egy 1200 grammos makk egészséges fiúcska, édesanyja megszülte, nem is volt császár semmi.
Minden jót kívánok!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Szedem a gyógyszereket, pihenek. Remélem a legjobbakat.
2013. szept. 9. 15:31
5/9 anonim válasza:
Szia. hanyadik baba? Akár végig is kihúzhatod, bár csodálom, hogy hazaengedtek. Nagyon vigyázz magadra, és a picire.
6/9 A kérdező kommentje:
Szia! Hát ezaz, hogy első baba. És még érezni se éreztem, hogy nyílok. Próbáltam egész terhesség alatt vigyázni a babára és magamra, semmi megerőltetőt nem csináltam házimunkán kívül. Lehet, hogy ez inkább genetika, hogy gyengébb a méhszájam. Igen, vigyázok. A nap nagy részét vízszintesbe töltöm.
2013. szept. 12. 11:09
7/9 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam idén februárban. 28. héten 3110-es méhszáj értékkel 1 hétig kórházban voltam . Utána szigorú fekvés. Én is nagyon megijedtem és halálra aggódtam magam. Szedtem a dupla magnéziumot és a no-spat, de még így is folyamatosan keményedtem és fájt a hasam. A 38. héten spontán beindult a szülés és 8óra alatt megszületett a kislányom. Ne aggódj, minden rendben lesz, csak sokat kell pihenned. Kitartás!
8/9 A kérdező kommentje:
Én is ezeket szedem. Próbálok minél többet feküdni és nem aggódni folyamatosan. Köszönöm a biztatást! :)
2013. szept. 16. 08:04
9/9 anonim válasza:
Elso babaval, eloszor 2000, ra ket hetre 2100-as mehszajjal, joslokkal semmi befektetes meg ilyesmi nalam, csak a magneziumot emeltek meg. A 2100 mar negy hete volt, most fogalmam sincs mennyi lehet, keszulok, vasarolok, pakolok, takaritok es azota is egyben vagyok. Szerintem ne parazz be annyira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!