Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit merjek venni 3-6...

Mennyit merjek venni 3-6 kg-os pelenkából előre?

Figyelt kérdés

kb 4 és fél kg -os babára számítok.

Úgy hogy már vettem 2 csomag 42 db-os 2-5 KG-OS pelenkát. Előre szeretném meg vásárolni, mert tudok egy jó helyet de oda elég ritkán fogok tudni eljutni és ritkán van árufeltöltés és most van rá lehetőség hogy vegyek nagyobb mennyiséget.

Fel akarok tankolni még szülés előtt hogy ne legyen probléma a hosszú út.

Szerintetek simán el fog fogyni 250 db havonta?

Mennyit érdemes vásárolni előre?

2013. szept. 9. 09:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy elfogy annyi, csak lehet hogy nem a legkisebb méretből kellene ennyit bevásárolni. azért egy hónap alatt nagyot nőnek a babák. Az én fiam 3000grammal született, 3180-nal hoztuk haza és csak két hétig volt jó rá az egyes pelus, a 2-5kg-os. Liberót használtunk abból a 2-es méret az sokáig jó volt, olyan 3 hónapos kora körül kellett neki az eggyel nagyobb méret. ha nagy lesz a babád akkor még gyorsabban kinövi, szóval én kevesebb 2-5kg-ig pelust vennék és többet az eggyel nagyobb méretből
2013. szept. 9. 09:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sem érdemes nagyon bevásárolni, mert gyorsan nőnek az elején. Nekem mindig az volt, hogy vettünk valamennyit, és a végén már kinőtte.

A fiam csak 6 hónapos, de már a 4-es méretet használom.

Mindig attól függ, hogy mennyi fogy, hogy milyen gyakran cseréled. Ezek a pelenkák már jók, nálunk 5-6 fogy egy nap.

2013. szept. 9. 09:20
 3/11 anonim ***** válasza:
5 db pelenka / napi , / szerintem elég. Fölösleges óránként cserélni. Tehát másfél hónapig elég a 250 db. Ha a babád KB. 4,5 kg lesz születésénél , 2-5 kg-os pelenkát ne vegyél többet. Az utána levőből vegyél 2 havit . Első héten fogyni fog valamennyit és utána hízni. De hogy mennyit az majd kiderűl.
2013. szept. 9. 09:26
 4/11 A kérdező kommentje:

Én arra gondoltam hogy esetleg vehetnék a 3-6 kg-os méretben 100 db-ot és még 100 db-ot a 4-9 kg-os méretből.

Vagy túl korai még a 4-9-es méret?

De ha már ott vagyok jó lenne későbbre is.

Mert ha sokat kakil akkor csak 9-10 napig lesz elég a 3-6 kg-os kiszerelés.

Kevés lenne a 100 db 3-6 kg?

2013. szept. 9. 09:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor veszek 200 pelust 3-6 kg-ig .Különböző fajtát ha esetleg nem bírná a segge.
2013. szept. 9. 09:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem lebeszélni szeretnélek a vásárlásról, csak elmondom a tapasztalatomat.

Az első gyereknél Huggiest használtunk az elején, majd Pamperst vettünk neki. Mindkettővel meg voltam elégedve, így a második gyereknél automatikusan megvettem 3 csomag Huggiest és 1-2 csomag Pamperst előre.

Sajnos egyik sem volt megfelelő neki, mindkettőből kifolyt a pisi, kaki is. Elég bosszantó volt éjjel pelenkázni, öltöztetni. Úgyhogy "veszni hagytam" a megvásárolt pelenkákat, és elkezdtem próbálkozni, hogy a kislányomnál melyik a megfelelő pelenka.

Természetesen nem azt állítom, hogy amiből veszel, az nem lesz jó, de sajnos előfordul, azóta másoktól is hallottam, hogy jól bevásároltak előre...

2013. szept. 9. 09:39
 7/11 A kérdező kommentje:

Ilyenkor szokták nézni a gumirózást a pelenkában, valamelyik pempörsz derekába egyántalán nem tesznek gumirózást ezért folyik ki a kaki.

Vagy mert nagyobb méret.

Az egyik ismerősöm Liberót vett szinte végig ,a 3-6-os méret jó volt neki 4 kg-os babának 3 csomaggal vett, utána rögtön átváltott 1 mérettel nagyobbra és abból kifolyt a hígabb kaki mert nagy volt rá, de közben nem cserélte le a Liberót és belenőtt a gyermek és már jó is volt a pelus.

2013. szept. 9. 09:58
 8/11 anonim ***** válasza:
4-9 -igből vehetsz többet, mert az tuti, hogy már 1 hósan is jó lesz és kb fél éves koráig biztos. Havi kb.200db-bal számolva, de lehet több is 5-6 hó alatt elfogy több, mint ezer db.Mi napi 8 db-ot használtunk átlagban, mert minden étkezés után pelenkáztam.
2013. szept. 9. 10:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én babám 3500-al született, a 2-5 kg-os pelus kb 2 hétig volt rá jó. 3-6 kg van még most 6 hetesen, de ez sem sokáig. Próbáltam már rá 4-9 kg-osat is, jó volt. Inkább abból vegyél többet. A legkisebb méretből semmiképpen sem!

Bár én pamperst vettem először, nekünk nem jó. Kifolyik belőle pisi, kaki. Most választottam nagyobb gumírozásút.

2013. szept. 9. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Az átlag 8 pelenka naponta nagyon sok. Minél kisebb a gyerek annál kisebb adagokat kakil és pisil, felesleges pénz kidobás minden 2. órában cserélni. Ha kakál megértem de ha csak pisi van , nem kell azonnal másik. A 4-9 kg os tökéletes 2-3 hónapig. De lehet hogy több fajtát ki kell majd próbálj, hogy melyik nektek a legjobb. De ezt csak akkor tudod meg ha meg lesz a kisbabád, mert az ő alkatától függ.
2013. szept. 9. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!