Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 38. hét elején merjek...

A 38. hét elején merjek elutazni egy rövid hétvégére 100km-rel odébb?

Figyelt kérdés
Elég ha a kiskönyvemet és a leleteket magammal viszem?Előtte elmegyek nst-re és uh-ra is,úgy gondoltam attól tenném majd függőve,csak ez a kánikula amit hétvégére jósoltak ijeszt meg kissé.Szerintetek?
2013. júl. 23. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem a vilàg végére mész, maximum másik városban szülsz

Én 38 hetes terhesen költöztem kánikulában, s mégsem született isősen előtt a fiam.

2013. júl. 23. 13:37
 2/12 anonim ***** válasza:
38 hetesen én már nem mertem elindulni ilyen távolságra. Nekem a kocsiban mindig extra aktív a baba, azt hiszem utólag is kihagynám.
2013. júl. 23. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Én nem mernék.Mostmár bármikor szülhetsz.

De ez én vagyok. :)

Ha te úgy érzed,hogy be mered vállalni,az a te döntésed.

De attól,hogy jó lesz az NST és UH eredményed,simán szülhetsz másnap. :D

2013. júl. 23. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Én az utolsó hetekben már vittem magammal mindenhova (mármint ilyen hosszabb távú utakra) a kis kórházi pakkomat, de nem aggódtam, hiszen fél óra alatt szerintem bárhol lehet az országban kórházat találni. Aztán a kisfiam az utolsó percig húzta bent, kár volt aggódnom. :) Ha bírod, menj!
2013. júl. 23. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Én biztos aggódnék. 36 hetesen akartam utazni, féltem én is, hogy nem tudok a saját orvosomnál szülni, ha közben bármi történik. Úgy tűnik, én ráéreztem. Utazás előtt 2 nappal beindult a szülésem. Szerencsére még időben, itthon. Szóval én nem mennék, de neked kell dönteni.
2013. júl. 23. 13:48
 6/12 anonim ***** válasza:

NST,UH eredmény semmit nem jelent,nővéremet reggel megnézték mindkettővel 39.héten,elküldték,hogy majd pár nap múlva menjen ismét,és majd szül 1 hét múlva amikorra ki van írva.Ez volt délelőtt 9kor,délután megindult a szülés,este 8kor már megvolt a kicsi.

De ettől függetlenül én el mertem menni 39.héten is ilyen távra,a nagyobbik strandolni akart,hát mentünk,én árnyékban olvasgattam mig elvolt az apjával a vizben.

Még ha meg is indult volna a szülés,100km kocsival nem sok,úttól függően 30-60 perc a kórház,ahol szülni tervezel.Másnak alap esetben is ekkora táv majdnem.

2013. júl. 23. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Én mennék. Nézz utána, ott hol van kórház a közelben ha bármi történne, és persze úgyis viszel minden leletet.
2013. júl. 23. 13:50
 8/12 anonim ***** válasza:
34 hetesen olaszba voltam a tengerparton 14 órát utazva oda ott alvás másnap haza... Jó volt :)
2013. júl. 23. 13:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs orvosod, akinél szülni akarsz, menj el, max nem x, hanem y helyen szülsz.Én most voltam Horvátországban, 31 hetesen, sokan ezt is kihagyták volna, de úgy voltam vele, hogy soha semmi komplikáció nem volt se most, se az előző terhességemnél,szülnöm meg még nem kell csak hetek múlva.Előtte én is voltam dokinál, minden rendben volt.
2013. júl. 23. 13:53
 10/12 A kérdező kommentje:

Igaz,az eredményektől függetlenül 2nap múlva akár be is indulhat.

Hát nem tudom eldönteni,100km végülis 1órás autóút csak,viszont ha történik vmi nem tudom mennyire leszek a helyzet magaslatán,hiszen első baba.Egyedül már egyébként sem járok sehová,még dokihoz sem,nekünk 20km-re van a kórház,bár vezetni még szoktam,ha nem a párom kísér el.Egyébként még jól bírom magam,nem igazán vannak fájások,csak néha séta közben érzem h lassítanom kell,óvatosan lépkedni néha.

2013. júl. 23. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!