Egyszerűen el sem tudom hinni hogy nemsokára itt lesz a babám, ti is így voltatok? Olyan hihetetlen izgalmas várakozás ez nem?
Sziasztok én is elég hihetetlennek látom.
Emiatt félek amolyan túl szép hogy igaz legyen érzés van bennem, de remélem csak én vagyok a hülye. 28.-ra vagyok kiírva szóval még van majdnem 3 hetem elméletileg, de elég nagy a baba valószínűleg nem fogjuk addig kihúzni :)
Nekem 4,5 éves a fiam és még mindig nem tudom felfogni, hogy ezt a kis tüneményt mi alkottuk a férjemmel! :)
Most próbálkozunk a tesóval!
A Kisfiam 2 hét múlva lesz 1 éves. És most indultunk be a Férjemmel a szülőszobára. Sosem hittem el amikor anno mondték nekem, hogy majd ha gyerekem lesz megtudom milyen gyorsan megy az idő. Az első 2 hónapot leszámítva repült az idő :( Most meg már megy, és okos nagyfiú. Épp most szervezem az ELSŐ szülinapját :) Kicsit szomorú is vagyok.
Tehát élvezzetek ki minden pilanatot, mert olyan gyorsan elmegy az idő!
Sok sikert a szüléshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!