Rengeteget eszem egy hete, mit csináljak? 18 hetes vagyok és olyan éhség tör rám allandoan hogy az hihetetlen?
az első tuti nem volt terhes...kedves első! én ikreket várok, a 17. hétben vagyok, ha nem eszek, kimarja a gyomromat az éhség kb., és ezt úgy értsd, 3 óránként ennem kell, mint a csecsemőnek! akaratgyengeség...pfff
kedves kérdező!:) szóval én is ebben a cipőben járok, próbálok a nem főétkezésekben a lehetőségekhez képest "jobb" dolgokat enni, ha összejön, ok, ha nem, nem:) egyél 3 óránként, az segíthet a falásrohamon! és igyál mellette sokat:)
Hat, egy-ket tipp:
- probald magad tavol tartani a "finom falatoktol". Ne legyen keznel, ami nasi otthon van ajandekozd el, ne menj olyan boltba stb...
- ha ugy valami kene a gyomrodba, eloszor igyal egy pohar vizet. Ha meg mindig, igyal meg egyet. Ha meg ez utan is, akkor egyel valamit.
- legyen keznel egeszseges ragcsa: alma, mas gyumolcs, repa, natur joghurt, ilyesmi.
- erdemes a foetkezesekre is odafigyelni, lassan felszivodo eteleket egyel, keruld a tesztat, krumplit, rizst. Egyel minel kevesbe megfozott etelt, pl a nyers zoldseg laktat a legtovabb, az al dentere parolt egy fokkal kevesbe, a nagyon puhara fozott a legrosszabb. Kenyerbol is a teljeskiorlesu a laktatobb.
- altalanossagban, a cel, hogy elkeruld a szelsoseges vercukorszint ingadozast. Ez alacsony cukortartalmu es lassu felszivodasu etelekkel lehetseges. Ennek olvass utana! (google) Ha elkerulod a nagy ingadozast, nem lesz farkasetvagy. Persze van ilyenkor hormonalis hatas, en is erzem, de igy azert segithetsz magadon.
Sok sikert!
próbálj meg tápláló dolgokat enni.
Nekem akkor hagyott kicsit alább a zabálási kényszerem, mikor reggelire elkezdtem cukormentes müzlit enni úgy, hogy joghurtba raktam. Nekem ízlett is és tovább kitartott mintha egy szenyót vagy vagy péksütit ettem volna.
Igaz a kakaós csiga finomabb, de azért vigyázni kell.
Én így is +20kg-nál járok.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!