Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mindenkinél így volt/van?

Ez mindenkinél így volt/van?

Figyelt kérdés
A terhesség első trimeszterében ti is rettegtetek a vetéléstől?Figyeltétek magatokat és féltetek,hogy,amit tapasztaltok az normális?
2013. szept. 8. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Oh, nem csak az első trimeszterben fogsz amiatt aggódni, hogy nincs-e valami gond, vagy nem lesz-e probléma. Második trimeszter közepén járok és úgy gondolom,ha nagyon akarom, akkor találhatok most is olyan dolgot,ami miatt aggódnom lehetne. Sőt, néha nagyon is beparáztatom magam, de nem szabad folyamatosan a rossz dolgokra gondolni. :)Azt hittem én is, hogy a 12. uh után már minden happy lesz, de úgy látszik, most már mindig aggódhatunk valami miatt, ha a gyerekünkről van szó. Igyekszem nem túlzásba vinni :)
2013. szept. 8. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, és minden trimeszterben lesz valami aggódnivaló. :-) Aztán ha megszületik akkor meg azért. :-) 3 hetes kislányom van.
2013. szept. 8. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Óh, én végig szaladgáltam a 9. hónapot a wc re, minden pillanatban attól féltem, hogy elkezdek vérezni...egy rémálom volt. De nekem a 6.héten volt vérzésem, és elkísért pár hétig....amikor meg született a kislányom, utána hozzá futkostam be percenként, hogy lélegzik e, minden rendben van e....szóval, mindig lesz min gyötrődni...Én így szaladgáltam,és rettegtem át az életem egy részét..
2013. szept. 8. 14:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Megnyugtat,hogy nem vagyok egyedül :) Az kevésbé,hogy ez nem fog elmúlni.Már teljesen kikészültem,féltem a babát.
2013. szept. 8. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon paráztam, első terhességem sajna vetéléssel végződött, most az első trimeszterben nagyon aggódtam, iszonyúan figyeltem magam, bármi furát éreztem rögtön megijedtem. Nekem amúgy javult idővel, 14. héttől szívhangfigyelővel nyugtattam magam, aztán mióta mocorog már nyugodtabb vagyok. Szerintem normális az aggodalom, azon már ne aggódj, hogy aggódsz :).
2013. szept. 8. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 8. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Én a 12. hétig aggódtam.

Aztán mikor a kombinált szűrés eredménye jó lett, onnantól kezdve teljesen megnyugodtam és egyáltalán nem parázok. :)

Minden tőlem tellhetőt megtettem, megteszek. Most azzal nem jobb, hogy idegesítem magam a sok semmiségen.

2013. szept. 9. 10:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudom és igazad van,csak nehéz eldönteni,hogy mi a semmiség és mi nem.Remélem a 12. heti UH után én is egy kicsit megnyugszom.
2013. szept. 9. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztosan jobb lesz onnantól. Amikor meg már mozogni is fog, még megnyugtatóbb. :)
2013. szept. 9. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!