Mikor kezd el latszani ha lesz striam? Vagy nem mindenkinel jon elo? Mar a 33. hetben vagyunk.
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 14:28
1/7 anonim válasza:
eznagyone gyén függő. Bőrtípus függő. van akinek csak az utolsó pár napban/hétben alakul ki és csak 1-2 halvány lesz. Szóval még nem feltétlenül úsztad meg. Van akinek egyáltalán nem is lesz.
2/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem lettek striáim, úgyhogy a második terhességemnél már nem is testápolóztam magam. 35 év felettiek ritkábban csíkozódnak állítólag- nálam ez igaz volt!
3/7 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem kor függő. Geenetika. Bőrtipus kérdése. Van aki ikrekkel sem, van akinek meg attól lesz már csik hgy hizott 5 kg-ot vagy fogyott. Nem kell hozzá terhesség sem feltétlenül.
4/7 anonim válasza:
Én több kismamától hallottam, hogy az utolsó pár hétben jöttek elő a csíkok. Egyik kedves csoporttársam, ő most 34-35. hetes, neki a napokban jelent meg egy kicsi a combján. Én a 27. héten járok, nekem eddig semmi. Sógornőmnek az utolsó két terhességénél gyakorlatilag már a poci növekedésével egyszerre jöttek elő. Másik sógornőmnek két gyerkőce van, egyiknél sem jött elő. Barátnőmnek a 30. hét után jöttek elő a mellein és a csípőjén.
Ez nagyon változó, elsősorban genetikai hajlam kérdése, másodsorban bőrápolás. Kenegesd magad az eddigi krémekkel, és remélem, nem fog előjönni. Sajnos, ha mégis, az ellen nem lehet tenni. :(
Kívánom a legeslegjobbakat! :)
5/7 anonim válasza:
Sajnos az utolsó pillanatig kijöhet. Én is úgy olvastam, hogy az "idősebb" kismamáknál is kevésbé gyakori a stria, mert jobban nyúlik a bőr, ahelyett, hogy repedne. De elsősorban genetika, másodsorban hízás kérdése, kis százalékban pedig a bőrápolásé. Nekem nem lett, pedig a végén 3 hét alatt +20 kilót híztam (vizesedés eü. problémák miatt), viszont eléggé kinyúlt a hasamon a bőr, hiába vagyok vékony már.
6/7 anonim válasza:
Nekem az utolsó héten lett talán, szóval nagyon a végén mikor leszállt a pocakom. előtte semmi nem volt utána nagyon csúnya lett. 1éve szültem rengeteget halványodtak de még látszanak.
7/7 anonim válasza:
nekem szüés előtt 3 nappal jött ki pár a köldököm körül, aztán szülés közben. de nem vészesek, simán bikiniztem szülés után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!