Hideg rázás és meg fázási tünetek? 39 h
Figyelt kérdés
39 hetes vagyok ma reggel óta meg fázási tüneteim vannak és ráz a hideg és valami átlátszó folyass van miután pisiltem mitől van ez.A torkom is nagyon ég alig tudtam aludni az éjszaka.2013. szept. 8. 10:42
1/3 A kérdező kommentje:
a levegőt is olyan nehezen veszem.
2013. szept. 8. 10:48
2/3 anonim válasza:
Esetleg orvos? Hátha Ő tud mondani vmi érdemlegeset, amit itt mi nem. Amúgy van vmi vírus, légúti fertőzéses. Ki tudja, lehet azt szedted össze. Kommunikálj az orvosoddal. Az viszont hogy nehéz légzésed van, a babának nem túl jó!!!
3/3 anonim válasza:
Ha más tüneted nem lenne, akkor a nehézkes légzésre azt mondanám, hogy teljesen normális. Előfordul már ilyen előrehaladott terhesség esetén, de ha ráz a hideg és úgy érzed megfáztál, akkor holnap menj el a háziorvosodhoz, mert fel tud írni valamit. Nekem amúgy a tantum verde család használt. Azt használhatják terhesek is, de én is konzultáltam a dokimmal előtte. Jobbulást és könnyű szülést neked! 17hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!