Kismamák hogy vagytok? Hányadik hét? Tünetek? Mikorra vagytok kiirva? Vettetek már a babának ruhákat, butorokat?
Szió!
39+4 hetes vagyok. Mostanában vissza jöttek a hányingerek, aludni már elég nehézkes, néha tudok oldalt is de inkább csak a bal oldalamon.Ülésből elég nehéz már felkelni , Lépcsőzni felfelé sem olyan egyszerű már . De mindezeket leszámítva még bírom. Ez az ucsó 2 hét ami már nehezebben viselem el ,eddig nagyon könnyen ment minden. Viszont az energiám még mindig majdnem ugyan olyan mint 2 hete volt de azért már hamarabb elfáradok. Agusztus 31 re vagyok ki írva szóval bármikor jöhet ! :)
A babának már mindene meg van 37 hétre sikerült megvenni neki mindent 30 héten kezdtem el vásárolni neki :).
Te kedves kérdző hogy vagy ?
Mikora vagy ki írva ?:)
Szia!:-)
Mi is már visszaszámlálásban vagyunk, már csak 27 nap a kiírt napig!
Kislányom lesz, nagyon várjuk! Elvileg mindenünk meg van, még takarítgatni kell, és vasalni.
Már a picikiént nem igen rúgdos, vagy ha igen azok nagyok, de inkább kinyomja magát a hely hiánya végett:-)
Nagyon várom már:-)!!!
36hkm
Boldog baba várást neked!
Egy jó tanács: ne hagyjd a végére a takarítást. Legkésőbb 33-34. hétre végezz mindennel:D bár így tettem volna:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!