Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beoltatjátok magatokat vagy...

Beoltatjátok magatokat vagy közvetlen hozzátartózóitokat H1N1 ellen? Eddig én oltás ellenes voltam, de most már kezdek félni (ukrajnai helyzet)!

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 18:44
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Végülis én is az oltástól félek a legjobban. De a tanárom meg az oszt. társam zongoratanára most mentek ki Ukrajnába a rokonokhoz és azt mondták nincs nagy gond.

De azért tartok a vírustól is

2009. nov. 5. 20:45
 22/25 A kérdező kommentje:

Én a jövő héten beadatom magamnak és a férjemnek.Védőnő+gyerekorvos+háziorvos ajánlja.

A családban van kismama gyógyszerész is, ő már rég beadatta magának.

Szerintetek egy hozzáértő koczkáztatná magát és a magzatát?

Örülök, hogy a mellette voksolók is mertek írni, mert sajnos szinte szégyellnem kell a döntésünket.

Köszi a választ mindenkinek!

2009. nov. 6. 17:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled.Én is beadatom és már KI IS MEREM MONDANI,nem érzem bűnösnek magam!
2009. nov. 6. 18:08
 24/25 anonim ***** válasza:
2009. nov. 6. 18:14
 25/25 anonim válasza:

Csak azért merek írni, mert úgy érzem, te is inkább az oltás mellett vagy. Ijesztgetnek itt minket az oltás mellékhatásaival, lehet hogy igazuk is van, de ha arra gondolok, aki eddig belehalt, az nem a védőoltás miatt...

A mi városunkban az összes nőgyógyász küldi oltatni a kismamákat, bár hozzáteszem, hohy elmondják, hogy 12. hét felet lehet hivatalosan oltatni, de jobb ha közelebb állunk a 20.-hoz. Tehát nem erőltetik. Én a 14.-ben vagyok, azt mondta, várjak még egy kicsi. De a szavaival élve, az a minimum, hogy a család be legyen oltva /férjem túl van rajta,, 4 éves kisfiam meg folyamatban/. Kisfiam miatt féltem egy kicsit, de a pocaklakó védtelenebb, próbáljuk ezzel is védeni!

2009. nov. 17. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!