Van valaki, akinek 3 kg alatt született a babája, de rendesen időre (nem volt koraszülött)? Utána behozta a lemaradását?
11 hete szültem 2950g-os kisfiút.
Az első hat hétben gyakorlatilag levakarni nem lehetett a cicimről, meg is lett az eredménye :), mára 5,5 kiló, 2 hónapos kontrollon gyerekorvos nem akarta elhinni, hogy kevesebb mint egy hónap alatt hízott több mint egy kilót...
mostmár inkább azon aggódok, hogy nem viszi e túlzásba :)
41+3 hetesen, 2970 g 49 cm.
1 hónaposan 4300 g volt, két hónaposan 6750 g és 63 cm
csak szopik.
36 hetesen egyébként 2100 g-ra tippelték uh alapján.
41. héten kerek 3 kg-mal született a fiam, pedig óriásinak becsülték, 4 kg felettinek, ehhez képest... na mindegy.
Fél évesen már 8 kg volt, 1 évesen kerek 10. Nyugi, behozzák a lemaradást, ja és amúgy az utolsó hónapban nagyon sokat szednek még magukra a pocaklakók. Simán szülhetsz még 3 kg feletti babát is, és ahogy már írták ez csak becslés.
Ez csak súly BECSLÉS, kb. súly, semmit se feltételezz róla. Simán lehet 3 kg feletti. Hidd el, az utolsó egy hónapban gyarapszik a legtöbbet.
Nekem 32 hetesen 1850 gramm, 38 hetesen 3150 gramm volt a becsült súly, ami téves volt, mert 3600 grammal született.
Szóval ne izgulj, mert 2500 gramm felett nem számít kicsinek, annyi tuti lesz, de szerintem nagyobb lesz, majd írd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!