Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmadik babát létezik, hogy...

Harmadik babát létezik, hogy később érzem mozogni, mint a másodikat?

Figyelt kérdés
Az első babámat /lány/ a 21. héttől, a másodikat/fiú/ a 16. héttől éreztem, most 17 hetes/ még nem tudni, hogy milyen nemű/ vagyok, és csak nagyon ritkán érzem, mintha már ő lenne, de van, hogy napokig semmi, ez így normális?
2013. szept. 6. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet. Esetleg máshol tapad most a lepény (pl.: mellső falon), vagy kevésbé aktív a baba. Olyat is hallottam, hogy a kislányok mozgását később érzi meg az anya, bár ez csak egy városi legenda. Nem kell emiatt aggódni, attól még biztos nagyon jól van odabenn :)
2013. szept. 6. 09:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez a helyzet. 19 hetes vagyok ,3 baba ed örülök ha naponta 2x érzem. Mellso tali lepenyem van , en ennek tudom be. Az uh-n mondták h szép nagy es mozgékony.egyébként 3 hete éreztem először de a mennyiség azóta se változott csak már picit erősebb.
2013. szept. 6. 09:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Szia második, és a nemét tudod már?
2013. szept. 6. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Jééé! Nálam ugyanígy alakult; az első babám kislány, hátsó fali lepnnyel 18 hetesen reztem, 2. kisfiú, mellső fali lepénnyel 17 hetesen éreztem s most várom a 3. babát, szintén mellső fali lepénnyel s rendszeresen 19. hét óta érzem. Ő is kisfiú. :) Nyugi, csak megcsinálták neki a nagyok a helyet, van helye ficánkolni, úgy, hogy te észre se veszed! Boldog babavárást és gratula a gyerekekhez! :)
2013. szept. 6. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok. Azt nem írtam, most 24 hetes vagyok és már kirúgja az oldalam, annyira, hogy már szemmel is látható! :D
2013. szept. 6. 10:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia, utolsó, én is gratulálok neked a gyerkőcökhöz :)

Majd 17-én megyek a következő uh-ra, már nagyon várom, meg azt is, hogy megmondják, milyen nemű a csemete, addig meg próbálom nem hülyére aggódni magam, hogy minden ok-e.

Amúgy megérzésem szerint kislány lesz.

2013. szept. 6. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia 2.vagyok és 80 %ra mondták h lány sima uh-n. Egyébként két fiunk van szóval jól jönne a nemek kiegyenlítése :). Persze ha fiú lenne azt sem adnánk vissza :)
2013. szept. 8. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Én most 27 hetes vagyok a harmadik lányommal és én a 20. hétig nem éreztem őt. Igaz most mellső fali a lepény, de a nagyobbik lányomat 22., a kisebbet 20. hét környékén éreztem. Már tiszta ideg voltam, mert mindenhol azt írták, hogy a sokadik babát hamarabb érezni. Hát én nálam nem így volt. A harmadik babát magabiztosan és rendszeresen szintén a 22. héttől. De azóta...:)) imádom hogy mocorog és matata a kis kezével. Ma nézett a doki méhszájat és mondta, hogy be van fordulva. De ezt tudtam, mert határozottan érzem a különbséget a fenti és a lenti mozgások között.
2013. szept. 12. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!