Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik ilyen ha igen hogyan...

Létezik ilyen ha igen hogyan lehet ez?

Figyelt kérdés
barátnőm 20 hetes terhes és csak most vette észre ahogy megmozdult és elment az orvoshoz, mert csinált tesztet és mind negatív lett (4 et csinált) a menstruációja is rendszeresen megvan, van egy 1 éves kisfia aki még szopik napi 3 szor .Hogy lehetséges ez.
2013. aug. 15. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy kicsit meseszerűnek tűnik, főleg attól aki volt már terhes.
2013. aug. 15. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Olyan van, hogy valakinek megvan a terhesség alatt a menzesze, és nem különbözik a terhesség elöttiektöl.

2. Igen sokan estek már teherbe szoptatás alatt. A szoptatás nem véd a terhességtöl, nem alkalmas foganzásgátlásra.

3. A terhességi tesztek csak a terhesség elején mutatnak pozitivat, miután kialakult a méhlepény, már nem. A 20. hétben már az a normális, ha negativat tesztel.

2013. aug. 15. 13:48
 3/5 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a választ akkor így már érthető nem igazán hitem neki hogy létezhet ilyen
2013. aug. 15. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akinek nem jött meg csinált tesztet, heg. volt, már eltelt két hónap a tesz még mindig negatív, közben sok minden problémája volt, ezért ráfogta erre a mens. kimaradását. Mivel már volt 2 gyereke voltak fira érzései és csinált még egy tesztet, na az már poz. lett, dokihoz ment és kiderült, hogy már 16 hetes volt, pár nap múlva már érezte is a mozgást.
2013. aug. 15. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és ráadásul sovány a lány és nem látszott rajta semmi.
2013. aug. 15. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!