28 hetes kismama vagyok, és nagyon megfáztam. Illetve csak náthás vagyok. Lehet orrcseppet használni? és ha igen milyet? Mert a gözölés nem segít.
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 13:43
1/5 anonim válasza:
Én Nasivint használtam,semmi bajunk nem lett tőle!
2/5 anonim válasza:
Gyümölcstea minden mennyiségben, és CORYZALIA homeopátiás bogyó, ez megfázásra van, illetve torokfájásra! az orrcseppet, (ahogy a szemcseppet is) az orvosok nem ajánlják, mert azok felszívódnak!
szerintem mindenféleképpen keresd fel a háziorvosod!
3/5 anonim válasza:
Orrcsepp helyett használj Fluimare-t vagy Sterimare-t, ezek orrsrayk és tisztított tengrvízből vannal. Sós víz, ártaslmatlan.
4/5 anonim válasza:
Terhesség alatt a nagy mennyiségű orrcsepp használata méhösszehúzodást válthat ki. Ha naponta 1-2 alkalommal használod,semmi baj nem lesz. Nekem azt mondta az orvosom,hogy alvás előtt mindenképpen használjam,mert rosszabbat teszek ha nem tudok rendesen pihenni.
5/5 anonim válasza:
Én teljesen véletlenül próbáltam ki a Freenosal nevű orrcseppet, és semmi gond nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!