Szülés után el tudom majd látni a babámat? Nem fog gátolni benne a fájdalom alul? Vagy azért annyira nem vészes?
Császármetszés után sokkal rosszabb, de még azzal is el lehet látni a babát.:)
Szóval nyugi, el fogod tudni látni.
Lehetnek fájdalmak, persze, de attól még el fogod tudni látni.
Sajnos en is csak rosszat tudok mondani. Nekem begyulladt a gatsebem es csak 4. nap vettek komolyan. De akkor mar a falat vakartam a fajdalomtol. Se ulni, se allni, se menni, semmit nem tudtam csinalni. Szo szerint sirtam, amit meg a vajudas alatt sem csinaltam, pedig oxival epi nelkul az sem volt piskota.
Egyedul nem tudtam volna ellatni a gyereket. Igazabol segitseggel sem, mert az utolso napokban csak arrol szoltak a perceim, hogy elkeruljem a fajdalmat. Aztan kaptam fajdalomcsillapitot (meg persze antibiotikumot) es egy kiados alvas utan a fajdalom megszunt. Meg kb 5 napig kellett hasznalnom a fajdalomcsillapitot, de aztan jobb lett.
En irigykedve neztem a csaszaros kismamakat, akik ugyanannyi idovel a szules utan jottek-mentek korulottem es sajat bevallasuk szerint sem volt semmi bajuk nem volt.
De en extra peches voltam ezzel a szulessel, ami elbezve az eddigi osszes szulestortenetet kirivo eset. Szoval ne ezzel szamolj. Normal esetben nem akadaly a gatseb, ami amugy sem feltetlenul lesz. Gondolj erre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!