Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szúró ágyék és combcsontfájdal...

Szúró ágyék és combcsontfájdalom! SOS! Mivel enyhíthetném?

Figyelt kérdés
Tudom,elmúlni a szüléssel fog,bele is törődtem,csak enyhítésre érek bevált ötleteket(ha vannak)Szúró fájdalmat érzek és még csak 32 hetes vagyok(bár a baba nagyobb)Nagyon fáj,néha még könnyem is kijön.Főleg bal oldalon érzem.Eddig azért elviselhetően fájt(már vagy 2 hónapja kínlódok vele)de most menni,fordulni,felülni alig bírok.

2013. aug. 29. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is így voltam csak a jobb oldallal.Nem akarlak elkeseríteni de még rosszabb is lesz...:(

Nekem csak a fekvés segített enyhíteni a fájdalmat de az is csak minimálisan.:(

Kitartás.

2013. aug. 29. 15:16
 2/12 anonim ***** válasza:

nekem is 20 hettol kezdodott...ugyanigy vagyok ugy jarok mint egy rokkant, 36 hetet toltottem, mar kerdeztem itt, allitolag szules utan elmulik...

Az elso valaszolo azt irta csak rosszabb lesz, mar megszultel? es meg rosszabb? vagy a terhesseg vegeig gondoltad? (remelem)

2013. aug. 29. 17:23
 3/12 anonim ***** válasza:
ujra en utso, nekem mindket oldalt de bal oldalon lenyegesen erosebb, csak mozdulatlan fekvo pozban nem faj, a labaim nem birom megemelni foleg a balt, elindulni borzaszto az elso par lepes brutalis, megfordulni felulni....szinten, nekem annyira faj, hogy hihetetlennek tartom hogy ahogy kijon a baba, ez el mulik...
2013. aug. 29. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok már megszültem.

A terhesség végéig gondoltam,hogy egyre rosszabb lesz.

Mióta megszültem elmúlt.

Kitartás csajok!!!!!!!!

2013. aug. 29. 20:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!Sorstársam!Teljesen ugyanígy érzem magam,te hány hetes vagy?

Utolsó!Remélem is hogy elmúlik,azért fura most mert nagylányommal semmi ilyen tünetem nem volt.

Én is úgy vagyok hogy babzsákfotelben van egy félig ülő félig fekvő póz ahogy nem fáj,de egyébként..

2013. aug. 30. 09:08
 6/12 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Tuti,hogy elmúlik hidd el.

Nekem az utolsó 1 hónap volt a legnehezebb..:( 38-42.hétig

Könnyű szülést nektek.:)

2013. aug. 30. 09:41
 7/12 anonim ***** válasza:
36 ot toltottem hetfon, es tenyleg egyre durvabb...nalam most mar kajakra ciki..pfff.... Es elso gyereknel nekem sem volt semmi hasonlo
2013. aug. 30. 17:44
 8/12 anonim ***** válasza:
En mar nem birok menni, nem tudom osszecsukni a combjaim, olyan mintha valami eket tettek volna oda..segitseg...!!!!!es meg 3 het
2013. szept. 2. 18:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Nekem 7 hét ha kihúzom végéig

de nem akarom kihúzni!Tetejébe nincs cipőm s zoknim de nem fér bele a lábam semmibe!

2013. szept. 3. 08:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Ugy volt,hogy nekem is a 36.héttől bármikor beindulhat,mégis 42.héten szültem...:D

Bár mennyire szerettem volna előbb....:/

2013. szept. 3. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!