36+6 vagyok. Tegnap óta éles nyilalások vannak-szinte folyamatosan-a combtő és ágyék részen. Mitől?
Már réges rég befordúlt a bébi és a poci is "leszállt" már kb.3 hete.
Jelent ez a szúrkálódás vmit vagy teljesen normális?
Nálatok volt hasonló?
Mi van? Nem egyértelmű a 36+6??
Sajnállak....
Szia! Vki nagyon ráér, vmiféle humorherold csatlakozott a kismamákhoz! Mármint az előző két hozzászólásra gondolok!
Ne izgulj, veled semmi gond nincs, csak a baba egy ideget talál el ahogy helyezkedik egyre lejjebb, az nyilalgat- ez már végigkísér kisebb-nagyobb intenzitással a végéig!
Kitartást, könnyű szülést 38hetes km
Köszi csajok! Felbosszantott az első2 hozzászóló-vagyis ua. az ember.
Kicsit valóban megijedtem,h mi ez..Remélem nincs baj.ű
De az a furi,h csak az egyik oldalon van ez a nyilalás-bal.
Mindenesetre próbálok minél többet feküdni,bár akkor is érzem,úgyh lényegében mindegy.
Nálam is van már para,rendesen:))
Szia!
Én 36+4 hetes vagyok és nekem is ugyanez a szurkálás van már vagy 2 hónapja és most már mindegy, hogy fekszek, ülök, vagy mászkálok... Sőt most már inkább mintha 100 kést döfködnének a combomba ahol találkozik a pocimmal. És nekem is csak a bal oldalon:-)
Pont az előbb írtam az egyik kérdezőnek erről, hogy már alig várom, hogy kibújjon a Drágám, mert kezd elviselhetetlen lenni ez a szurkálás éjjel-nappal:-(
Üdv és kiatartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!