Szúró ágyék és combcsontfájdalom! SOS! Mivel enyhíthetném?
Sziasztok!
És azt meg tudja valaki mondani, hogy ezt pontosan mi okozza?? Napok óta kutatok a neten, de nem nagyon jöttem rá pontosan mi okozza. Mindenhol csak hasonló panasszal rendelkező kismamikat látok.
Én is ezzel szenvedek pár hete de nem csak a combhajlatban és a lábamban hanem a farpofámban, kezemben, karomban, könyökhajlatban, mindenhol. Szerencsére nem egyszerre, hol itt, hol ott. Leginkább este, éjjel jelentkezik, de akkor annyira fáj mindenem, hogy sírni tudnék. Szúr, sajog, feszít. Dokim azt mondta, szedjek B vitamin komplexet, de nem segít :( Valakinek valami hasznos infója van a témában?
Szia,nekem azóta is visszatér..:/ Valamelyik nap megyek beutalóért a háziorvoshoz,hogy küldjön el röntgenre.Én attól tartok valami porc kopás,meszesedés vagy ilyesmi lesz...:/
Nem tudom mikorra kapok időpontot de ha okosabb leszek írok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!